donderdag 25 september 2014

Straatsport-nieuws


Nieuws! 

De ontwikkelingen op het gebied van plein- en straatsport attributen gaat onverminderd door.


Geluidsarme voetbal- basketbalcombinatie

Nieuw in het assortiment, naast de eerder nieuw ontwikkelde pannadoel- basketbalcombinatie, voor mini-sportkooien, nu ook een volledig gelaste voetbaldoel- basketbalcombinatie

Geluidsarm!

Hier zwart gecoat en voorzien van een vandalisme- en geluidsarm basketbalbord

Speciaal ontwikkeld voor plaatsing in woonwijken waar hinderlijk contactgeluid een rol speelt.

Volledig gelast!
Het grote voordeel hiervan is dat, t.o.v. de geboutte combinaties (losse delen die aan elkaar gebout worden) de vandalisme-bestendigheid nog groter wordt en er geen contactgeluid optreedt van metaal op metaal. Deze unit kan in 1 keer op de goede plek gezet worden en desgewenst leveren we de prefab-betonpoeren erbij ten behoeve van de permanente bevestiging op het maaiveld. En kunt u vanzelfsprekend kiezen voor plaatsing door ons.
Deze voetbal- basketbalcombinatie is zowel vrijstaand te plaatsen als zeer geschikt om te integreren in een sportkooi

Ook zeer geschikt om in een sportkooi te integreren.


Deze fraaie combinatie is leverbaar in diverse fraaie kleuren en voor de voetbaldoelen heeft u de keuze uit afmetingen 2 x 2 meter. en 3 x 2 meter. Het geheel is volbad thermisch verzinkt en dus bestand tegen alle weersomstandigheden.

De eerder dit jaar ontwikkelde pannadoel- basketbalcombinatie

Straatvoetbaldoelen-nieuws.


Onze TRD200 plein- en straatvoetbaldoelen.

Onze TRD200 serie, zeer fraai vormgegeven goaltjes, nu ook in een 2 x 1 meter uitvoering leverbaar.
Op verzoek van een lagere schoolklas, die doelen uit mochten kiezen. Hebben we onze TRD200-serie nu ook in een 1 x 1,5 meter uitvoering. De kinderen uit de klas vielen unaniem voor dit type voetbaldoel, echter vonden ze de 1,5 x 0,75cm. net iets te klein. Dus hebben we besloten, deze ook in een iets grotere uitvoering in de markt te zetten.

Duurzame plein- en straatdoeltjes, welke voorzien zijn van voorgeboorde gaten en dus desgewenst zeer eenvoudig op het maaiveld bevestigd kunnen worden. Door de fraaie afgeronde vormen, zeer kindvriendelijk.

TRD200, nu ook in een 1,5 x 1 meter uitvoering verkrijgbaar

School- en speel-pleinbelijningen

Nog maar een paar weken geleden in ons repertoire opgenomen :-). Natuurlijk deden we al aan belijningen en vloercoating van onze sportkooien en pannavelden, maar doordat er vraag naar is, hebben we ook deze vorm van plein- en sgtraat-aankleding in het assortiment opgenomen. De 1e 2 schoolpleinen in Amsterdam en Monnickendam hebben we voorzien van diverse sport-belijningen, waardoor er door de leerlingen heerlijk buiten gesport kan worden. Op de achtergrond ziet u onze rvs-basketbaal staan.

Basketbal, volleybal en 2 badmintonvelden te Monnickendam


Ook het pannaveld in de gemeente Ede is een groot succes, onze Premium uitvoering met signaalrode doelen en speciaal gezet leunprofiel op de lage wanden. Bijzonder duurzaam en kindvriendelijk pannaveld van 10 x 5 meter, met een contact-geluidsdempende werking.

Pannaveld Premium, onze beste koop!

Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten, een passie voor plein- en straatsport en de openbare ruimte!Geen opmerkingen:

Een reactie posten