zaterdag 22 november 2014

Plein en straatsport-ontwikkelingen dankzij onze klanten!


Een vroege terugblik op afgelopen jaar...

Eind November, dus tijd om te reviewen en met de plannen voor komend jaar te beginnen.
We hebben dit jaar een paar hele mooie introducties en product-ontwikkelingen gehad, waar ik zeer trots op ben.

Dit blog blik ik terug op een paar gemaakte ontwikkelingen van afgelopen jaar in de plein- en straatsport.
Want ook op het gebied van plein- en straatsport begint SKWshop een gevestigde naam te worden.

Waarom juist deze?
Het mooie van de hieronder benoemde ontwikkelingen? Zonder de klant was er waarschijnlijk niet 1 van gerealiseerd!!

Onze mini-multisportkooi, een combinatie van pannaveld en mini-basketbalveld in 1.
Eind 2013 zijn we destijds in samenwerking met vrijwilligers uit de gemeente Slochteren aan de slag gegaan. Dit heeft destijds geleid tot de ontwikkeling en het in productie nemen van onze volledig gelaste pannadoel en basketbal-installatie. Deze zijn inmiddels ook in Amsterdam en Monnickendam te vinden.

Onze pannavoetbal-basketbalcombinatie te Monnickendam


Ons pannaveld Premium, met leunprofiel, deze is ontstaan doordat de gemeente Ede zocht naar een geluids- en vandalisme-arm pannaveld, voor een vriendelijke prijs. In aansluiting op deze vraag, hebben we de optie van een speciaal gezet leunprofiel toegevoegd aan deze serie pannavelden en sportkooien. Deze staan nu ook al op meerdere plekken in Nederland. Qua prijs- kwaliteitsverhouding een topcourt.

De kleinste uitvoering uit de Premium-serie, afm: 4 x 6m. uitvoering van dit pannaveld Deze kunt u vinden in Tubbergen

Locatie gemeente Ede, de 1e van deze uitvoering die we ooit geleverd hebben. Pannaveld 5 x 10m.


Voor een ieder die denkt aan een pannaveld kopen, is het overwegen van een pannaveld uit onze Premium-serie absoluut de moeite waard.Basketbalpalen.

Er wordt veel aangeboden op gebied van basketbalpalen. Best lastig om hier iets onderscheidends te bedenken. Gelukkig is ook ons dit of meer per ongeluk overkomen.

Doordat we een leveringsprobleem hadden, de staalvoorraad was op, en we nog wel rvs materiaal op voorraad hadden, hebben we de klant destijds benaderd met de vraag, of we de bestelde basketbalpaal ook mochten leveren in een rvs-uitvoering i.p.v. een ijzeren verzinkte. Uiteraard zonder meerprijs te berekenen.
De klant reageerde direct positief. Na gereedheid van deze basketbalpaal, waren we zelf zo enthousiast (de klant ook :-)) dat we besloten hebben deze per direct in het assortiment op te nemen. En ook direct in de beide uitvoeringen.
De basketbalpaal met vaste ringhoogte en de basketbalpaal met verstelbare bordhoogte.


Onze rvs basketbaal, voorzien van geluidsarm antivandalenbord
De verstelbare uitvoering met watervast verlijmd basketbalbord.


Het afgebeelde rode anti-vandalenbord.

Ook deze hadden we niet in ons assortiment, we importeerden er wel 1 uit Roemenië, maar dit was een electrolitisch verzinkt bord dat we eigenlijk liever niet verkochten. Dit gaven we ook aan bij de klant. Een electrolitisch verzinkt bord heeft nu eenmaal een veel mindere bescherming tegen de weersinvloeden en dit geldt zeker als er sprake is van zoute lucht. Plaatsing in kustgebieden.

Totdat St. Maarten belde met de vraag of we hen het antivandalenbord konden leveren zoals we op onze site hadden. Onze 1e reactie was, niet doen. Op een dergelijke locatie is een electrolitisch verzinkt bord in 2 a 3 jaar verroest. Toen kwam de vraag of we iets dergelijks volbad thermisch verzinkt en gepoedercoat konden leveren. Eerlijk is eerlijk, wij hebben hen best dwingend geadviseerd, om dit uit Amerika te halen, gezien het feit dat dit een basketballand is en de transportkosten dan ook aanzienlijk lager zouden zijn. Er werd aangegeven dat de bewoners/gebruikers perse Nederlands fabricaat wilden en dat zij goede ervaringen hadden met ons.

En sindsdien hangen er op st. Maarten diverse grote volbad verzinkte, wit gepoedercoate anti-vandalen basketbalborden, gemaakt in Stadskanaal, die we ook per direct in het assortiment opgenomen hebben en we nu in 3 formaten produceren. En passen we tevens toe in onze sportkooien.

De 1e serie. Te vinden op st Maarten.


Plein- en straatvoetbaldoeltjes, TRD200

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst onze TRD200 serie recreatie voetbaldoeltjes opgenomen in ons assortiment. We hadden de populariteit niet zien aankomen. Bijzonder hoe iets je soms overkomt. We leverden deze duurzame voetbaldoeltjes  in de 0,75 x 1,5 meter uitvoering. Totdat kinderen van een basisschool deze te klein vonden en ze ons gevraagd hebben om voor hen een uitzondering te maken en grotere te leveren. Het resultaat laat zich raden, sindsdien hebben we deze dus ook standaard in de 1 x 1,5 meter uitvoering in ons assortiment.

Luisteren, meedenken en passie voor het product, heeft ons dus absoluut geen windeieren gelegd. Zeer tevreden klanten en mooie product-ontwikkelingen voor ons. Gezien het feit dat deze ons overkomen zijn, ben ik nu alweer benieuwd wat komend jaar ons brengt :-).

Onze TRD200 voetbaldoelen, hier afgebeeld in de 0,75 x 1,5 meter uitvoering


Onze nieuwe voetbaldoel- basketbal-installatie.

De laatste ontwikkeling op het gebied op plein- en straatsport komt van onze fabriek.
Tot ca. 1 maand terug, gebruikten we in onze grotere voetbal- basketbal-sportkooien, met voetbaldoelen van 2 x 2 en 3 x 2 meter. Losse antivandalendoelen met een geboutte basketbalconstructie er boven.
Doordat we bij onze Supreme en premium sportkooien de constructie contact-geluidsarm moeten opleveren, vergde dit nogal wat montage-tijd.
En kwam de constructeur zelf met de oplossing om de voetbal basketbal-installatie volledig gelast, uit 1 stuk te maken, waardoor deze veel duurzamer is, contact-geluidsarm door het ontbreken van boutverbindingen die los kunnen gaan zitten en dat deze grote kwaliteitsverbetering, bijna volledig betaald zou worden uit de winst op de montage-tijd.
En let op.....! De gehele installatie wordt volbad thermisch verzinkt! En is dus jarenlang bestand tegen alle weersinvloeden!

Dus, met dank aan onze fabriek in Stadskanaal:

Onze laatste vernieuwing. Hier afgebeeld met 2 x 2 meter voetbaldoelen.

De 1e volledig gelaste 3 x 2 meter voetbaldoel- basketbalcombinatie is al weer geplaatst in België de komende week. Deze fraaie installatie is ook zeer goed vrijstaand te plaatsen.

Houthalen Lucerna College in Belgie heeft de 1e 3 x 2 meter uitvoering van deze combinatie, hier nog afgebeeld zonder de omheining.
Door de afmetingen: 20 x 40 meter is dit ook direct de grootste sportkooi die we tot nu toe geplaatst hebben.
Dus, ook via dit blog, klanten en partners, bedankt voor alle input, vertrouwen in ons. Wij hebben inmiddels de overtuiging opgedaan dat we op de goede weg zitten. Steeds meer klanten weten ons te vinden, ook over de grens zijn onze producten steeds vaker te vinden. Inspiratie, passie en ambitie genoeg om ook komend jaar ons stempel weer te drukken op de openbare ruimte van Nederland en daar buiten.

SKWshop.
Voor mij nog steeds het bewijs dat het nieuwe ondernemen de toekomst heeft. Met goede partners en relaties heb je de slagkracht van een grote onderneming, de flexibiliteit van een kleine, rechtstreeks klantencontact en door het ontbreken van teveel overhead, kunnen we moeiteloos met een ieder concurreren.
Kwaliteit voor scherpe prijzen.Hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Website: www.skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten