zondag 5 juli 2015

Pannavelden en sportkooien op maat

Wederom een leuke primeur voor SKWshop


Als inmiddels bij velen bekend, leveren we pannavelden en sportkooien op maat. Een sportkooi of pannaveld dient namelijk afgestemd te worden op de omgeving en daarnaast te voldoen aan de wensen van de klant.

De klant geeft het formaat, aan welke sporten hij of zij wil kunnen bedrijven, indien de klant dit nog niet helder heeft, stemmen we samen het type speelvloer af. In dit proces nemen we een adviserende, ondersteunende rol in en vervolgens lopen we, als vaker geschreven het onderstaande lijstje door.

- Waar komt het pannaveld of de sportkooi te staan
- Wie spelen erin, leeftijd.
- Is de omgeving vandalisme-gevoelig
- Kunnen er gevaarlijke situaties of overlast optreden als er een bal uit het veld vliegt.

Aan de hand daarvan, bepalen we de meest ideale materialen en wandhoogtes en of de kooien afsluitbaar moet zijn, zodat de klant,
A. Niet teveel betaald c.q. meer koopt dan nodig is
B. Geen kat in de zak koopt, en het geheel op een teleurstelling uitdraait.

We hebben al opdrachten geweigerd, omdat we niet willen dat onze naam op enige manier verbonden wordt aan een sportkooi of pannaveld, dat niet aan de verwachtingen voldoet. U heeft vast al wel eens gelezen dat er een kooi of veld gesloten is vanwege, geluidsoverlast of vandalisme.

Deze manier van werken heeft voor SKWshop weer een mooie primeur opgeleverd, in samenspraak met de klant hebben we een zeer fraai mini-court geplaatst met afmetingen 7.5 x 15 meter.

Afbeelding van de geluidsarme mini-multi sportkooi


De wensen van de klant waren,

- pannavoetbal
- basketbal
- volleybal en voetvolleybal

Daarnaast mocht de bal niet te snel over de achterwanden en een lange wand vliegen, wilde hij graag kunstgras en omdat de eindgebruikers grote Feyenoord fans zijn een Feyenoord logo in de speelvloer. En moest de kooi vandalisme-arm zijn.


Het resultaat.

Een mooie minisportkooi, met LSR24mm. kunstgras, zandgevuld. Dit heeft namelijk ook een goede balstuit bij basketbal en is vandalisme-arm. Daarnaast is de speelvloer voorzien van een Feyenoord-logo


Gebruik logo!

Voor het logo is toestemming gevraagd aan Feyenoord, let op, een bestaand logo mag nooit zomaar gebruikt worden, hier kunnen rechten op liggen en er moet dus altijd gevraagd worden of dit mag aan de eigenaar.

De wandafwerking,

De wanden zijn aan drie zijden drie meter hoog. Achter de baskets vier meter hoog en de lange wand 1 meter. De staanders zijn van het type Security, voorzien van kunststof en een doorlopende metalen strip. Geluids- en vandalisme-arm. Alles volbad verzinkt en afgewerkt met een zwarte poedercoating.
Een sportkooi in onze Premium uitvoering.

Om het geheel nog duurzamer c.q. vandalisme-bestendiger te maken is er op de lage lange zijde een speciaal gezet rvs-leunprofiel geplaatst.


Voetbaldoel- basketbalcombinaties.

Hiervoor hebben we voor het eerst, onze volledig gelaste voetbaldoel- basketbalcombinatie, uitgevoerd met pannadoeltjes i.p.v. grote doelen. Volledig gelast, en dus vandalisme-bestendig en geluids-arm. Daarboven hangt een geluids- en vandalisme-arm basketbalbord. Uitvoering verzinkt.
Voetbaldoel basketbalcombinatie VBC160

Volleybal en voetvolleybal.

Vanzelfsprekend is een veld van 7.5 x 15 meter te klein om als officieel volleybalveld te dienen.
De klant gaf aan dat het niet zozeer om het formele spel ging als dan wel het plezier, door bijvoorbeeld 2 tegen 2 te kunnen volleyballen of te voetvolleyballen.
Hiervoor hebben we onze traploos instelbare aluminium multi-railpalen gebruikt. Geplaatst in grondkokers, zodat de palen eenvoudig verwijderd kunnen worden en de gaten afgesloten met de bijgeleverde deksels. Het net hebben we ingekort.

Kortom, een project waar we trots op zijn, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Mooi toch?
                                     

                                   
En de volgende staat alweer gepland, een sportkooi met een speciale vloer-afwerking. We maken dan tevens gebruik van onze nieuwe Granuplast-vloercoating met een dikte van maar liefst 2mm. 

We houden u op de hoogte!


Hartelijke groeten van Allesvoorbuiten. Een passie voor plein- en straatsporten.
www.skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten