zondag 13 november 2016

Fietsenrekken

Bijschrift toevoegen

We hebben met elkaar afgesproken dat we onze fietsenrekken omhoog gaan schrijven in de zoekmachines op het internet. Beloofd is beloofd en belofte maakt schuld....
Maar soms mis je de juiste inspiratie, insteek en wil je wel je belofte nakomen.... Dit is zo'n moment... Maar we doen een poging.
Bij deze mijn bijdrage dus aan het beter positioneren van onze fietsenrekken. 


Fietsparkeren


Alhoewel aanleunbeugels de meest veilige manier van fietsparkeren is, kiezen logischerwijs nog steeds de meesten voor fietsenrekken. Het voordeel van een aanleunbeugel is dat de velg niet beschadigd kan worden, doordat anderen, zogenaamd "ruigparkeren" en uw fiets omgooien.

Een fietsenrek is nu eenmaal eenvoudiger te plaatsen en kunnen er meer fietsen op hetzelfde oppervlak geparkeerd worden. Maar waarom zou u dan kiezen voor het klassieke verzinkte hoog-laag fietsenrek als er zoveel andere mogelijkheden zijn. Veiliger of gewoon mooier of praktischer.
De fietsenrekken van SKWshop


Veilige fietsenrekken


Om uw fiets toch op een veilige manier te kunnen parkeren hebben we diverse oplossingen en vaak ook nog eens verrassend voordelig.

Fietsenrek met aanleunbeugels. Een uitstekende bescherming, doordat uw fiets niet om kan vallen. 

Een voorbeeld is het hierboven afgebeelde fietsenrek. Door de hoge beugels kan uw fiets niet omvallen. Weliswaar duurder in aanschaf dan de klassieke hoog-laag-fietsenrekken, maar dit weegt toch niet op tegen het veilig kunnen parkeren van de fietsen van uw collega's, bezoekers of vrijwilligers. En heeft het hierboven afgebeelde fietsenrek het voordeel dat er niet gebukt hoeft te worden, bovenin de beugel zit een slotoog.Fietsenrekken uit Italiƫ, mooier...


Of gewoon omdat ze mooi zijn. Een andere eden om niet voor de klassieke hoog-laagrekken te kiezen is natuurlijk dat deze geen verfraaiing van het straatbeeld zijn. En voor wie denkt dat fietsenrekken met een fraai design duur zijn..... dat valt nog wel mee.
Hieronder 2 voorbeelden van fietsenrekken met een fraaiere, vrolijkere uitstraling.


Ter promotie van onze Italiaanse fietsenrekken, zijn deze nu extra voordelig geprijsd!
Fietsenrek GammaFietsenrek Alfa in de 2-zijdige uitvoering


Slimme oplossingen, praktischer...


Ook hebben we diverse slimme oplossingen als het om fietsparkeren gaat. Zoals muurbeugels, 45 graden fietsenrekken en een tweelaags-fietsparkeersysteem.

Voor iedere situatie en voor ieder budget bieden we een passende en duurzame oplossing.Etagerekken. Ideaal in parkeergarages en overdekte fietsenstallingen.Dit zijn maar een paar voorbeelden van onze mogelijkheden, bezoek voor ons gehele assortiment de site van SKWshop. Ruime keuze duurzame fietsenrekken. Voor iedere situatie een passende oplossing,.


De hartelijke groeten van #allesvoorbuiten
SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Ook prachtige rvs fietsenrekken natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten