zaterdag 18 maart 2017

Fietsoverkappingen van SKWshop

Fietsoverkapping BF1000

We komen eraan. Zoals afgelopen keer over geschreven, zijn we "gas aan het geven" op onze fietsoverkappingen. We hebben nieuwe afbeeldingen op onze website geplaatst, teksten aangepast en in het vorig blog hier uitgebreid aandacht aan gegeven.

Het resultaat is dat we de afgelopen week een verdubbeling van het aantal aanvragen voor fietsoverkappingen gerealiseerd hebben. Nu is deze periode natuurlijk te kort om al conclusies te trekken, maar toch....


Fietsoverkapping model BF1000


Met name in onze BF1000 is veel interesse getoond. Logisch, het is een blijft een zeer fraaie fietsoverkapping voor een bijzonder scherpe prijs.
Duurzaam, door de transparantie geeft deze een gevoel van veiligheid bij de gebruikers en gewoon een verfraaiing van uw buiten.

We blijven dus extra aandacht geven aan dit product, totdat we onze doelgroep hebben laten weten dat deze er is.


Fietsoverkapping BF1000, onbeperkt schakelbaar en al leverbaar vanaf 1695,00 ex btw



Parkbanken van massief regeneraat


Nog zo'n product dat we extra onder de aandacht aan het brengen zijn, we hebben hier nog niet gemerkt dat er extra aanvragen komen, parkbanken van massief regenraat en dus zullen we nog even gas moeten geven op deze productlijn. Lees: hoger in Google positioneren, zodat potentiƫle klanten die op termen als: parkbank, parkbanken kopen, kunststof parkbanken zoeken, deze lijn van massief regeneraat tegenkomen.



Milieuvriendelijk en duurzaam
Gezien de grote stijging van Groen Links (grapje), zou deze lijn straatmeubilair al veel populairder moeten zijn: Duurzaam en vooral milieuvriendelijk, volledig van gerecyclede materialen geproduceerd en zelf ook weer recyclebaar. (Niet dat dit nodig is, want deze parkbanken en picknicksets staan garant voor jarenlang onbezorgd gebruik in de openbare en semi-openbare ruimtes en daarnaast fraai om te zien.



Picknickset Oslo in een fraaie bicolor uitvoering


Kortom, een lijn waarin we als eerder gemeld volledig in geloven, en de overtuiging hebben dat u de komende jaren steeds vaker straatmeubilair uit deze lijn tegen zult komen. Aan ons zal het niet liggen.


We blijven dus aandacht besteden aan de genoemde productlijnen en houden u op de hoogte.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop, raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.





Afgebeeld parkbank Canvas in het centrum van Groningen










Geen opmerkingen:

Een reactie posten