zaterdag 13 mei 2017

Pannavelden, ook hufterproof
Pannavelden en sportkooien in zeer vandalisme-gevoelige omgevingen.

Af en toe komt het voor dat er in een zeer vandalisme-gevoelige omgeving een pannakooi of sportkooi geplaatst moet worden. In 90% van de gevallen volstaat een standaard pannaveld of pannakooi uit onze Premium-serie, maar voor specifieke gevallen hebben we de Premium Heavy Duty.

Het verschil met de standaard uitvoering is dat er in plaats van staanders hart op hart 2.5 meter geplaatst worden, dit dan hart op hart 1.25 meter wordt.
Hierdoor ontstaat er een zeer stijve en sterke constructie die we dan weer voorzien van ons speciaal gezette leunprofiel.


Pannaveld Premium Heavy Duty 7.5 x 15 meter

Door de staanders h.o.h. 1.25 m. te plaatsen en de bovenkant van gezet leunprofiel te voorzien, ontstaat er een zeer sterke constructie

Bijkomend voordeel
Daarnaast wordt de constructie zo stijf dat de pannakooi of het pannaveld ook nog eens zeer stil wordt. Hiermee wordt bedoeld zeer weinig contactgeluid als de bal tegen de wand van de kooi geschoten wordt.


Samengevat
Als u een sportkooi, pannaveld wilt plaatsen in een zeer vandalisme-gevoelige omgeving, dan is onze Premium Heavy Duty een prima keuze. De prijs zal u aangenaam verrassen.Sportkooi Brielle

Deze willen we u gewoon even laten zien. Een afgelopen week geplaatste voetbal- basketbalcombinatie van 7.5 x 15 meter. Door de stralende zon en de rode vloer met witte belijning, gewoon een mooi plaatje... toch? Dit is een sportkooi Premium in de standaard-uitvoering, als aangegeven in 90% van de gevallen, een prima oplossing.

Pannaveld - basketbalcombinatie. Achterwanden 4 meter hoog, lange wanden 1 meter, voorzien van gezet leunprofiel. De speelvloer (tegels) is voorzien van een frisse rode coating en witte sportbelijningen.
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes.

www.skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten