zaterdag 11 augustus 2018

Overkappingen en kantoorunits, mooie plannen..

Onze rookruimte buiten model Keulen met onze scharnierloze informatieborden

Op bezoek
Afgelopen week zijn we op bezoek geweest bij WSM, om de toekomst te bespreken.
SKWshop als strategisch partner. We werken al een aantal jaren met veel plezier en succes samen met WSM en daarom hebben we besloten dit te intensiveren.
Nog meer gebruik maken van elkaars expertise en hulpmiddelen. Dit heeft tot gevolg dat we weer een aantal uitbreidingen gaan implementeren, we gaan bijvoorbeeld ook de markt voor winkelwagen-overkappingen op.
Er wordt tevens een standaardisatieslag gemaakt als het om rookoverkappingen en fietsoverkappingen gaat, waardoor we ook een compleet nieuwe website naast SKWshop  gaan ontwikkelen en onze marketing en programmeur(s) de komende periode nauw samen gaan werken met dezelfde afdelingen van WSM.


De productie van onze rookoverkappingen - rookruimtes voor buiten model Keulen


Over ca. 10 weken zal dit traject gaan starten, want dan is ook Nynke (commercie-marketing) bij ons een aantal weken ingewerkt en kan dan volop hierin meedraaien en input geven. Het uiteindelijke doel is om samen de leidende rol te gaan vervullen als het gaat om standaardoplossingen voor diverse modellen overkappingen met verschillende toepassingen, informatieborden en fietsparkeeroplossingen. Zowel wat betreft de website als product-range in Nederland en België.
En eerlijk is eerlijk, we zijn best trots dat ze ons hiervoor als partner gekozen hebben.


1 van de leuke innovaties, onze rokersoverkapping Regenburg, voorzien van een carroussel fietsenrek met gasveerbediening. Ook deze gaan we aan ons assortiment toevoegen.


Binnenkort brengen we een bezoek aan het logistieke centrum in Praag om daar nog beter de processen te begrijpen en met elkaar mee te denken.
Kortom, mooie ambitieuze plannen, die echter niet vanzelf uitkomen. #werkaandewinkeldus :-)


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.


www.skwshop.nl Buiten de sterkste!Kantoorunits

Ook hiervoor geldt dat we de samenwerking gaan intensiveren. Zoals onze monteurs verder scholen en nog actiever deze markt op gaan.  


Productie van onze kantoorunits. Hiervan hebben besloten met name in België, onze promotionele activiteiten te verhogen.
De reden is dat onze kantoorunits daar nog relatief onbekend zijn en we, als het om prijs, kwaliteit en mogelijkheden gaat met iedereen kunnen concurreren. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten