zaterdag 15 juni 2019

Plein en straatsporten - volle agendaKleine overdekte pannakooi 4 x 6 meter met kunstgras

Plein en straatsporten, onverminderd populair. Of het nu om 2 voetbaldoeltjes op een schoolplein gaat, tafeltennistafels, een pannakooi of pannaveld of basketbalpalen. Wekelijks voeren we leuke opdrachten uit, waarbij de doelstelling van de klant is, kinderen en jongvolwassenen te laten bewegen, spelen, sporten.

Zo hebben we afgelopen week weer 2 basketbalvelden ingericht met onze vernieuwde basketbalpaal Profi. (We hebben de staander verzwaard van 102 x 102mm naar maar liefst 150 x 150mm) in de gemeente Houten.

De vernieuwde (verbeterde) basketbalpaal model Profi, hier gecoat in een frisse blauwe kleur

En hebben we een klein pannaveld geplaatst met net-overdekking uit onze populaire Premium-serie, weer diverse doelen uitgeleverd uit onze TRD200-serie en ook onze multisport volleybalpalen doen het nog altijd verrassend goed. Buiten volleybal en beachvolleybal winnen blijkbaar nog steeds aan populariteit.


Pannakooi Premium 4 x 6 meter met net-overdekking


Gezien het PC en Mobiel-tijdperk, nog altijd een trend die we toejuichen, bewegen is gezond en sport socialiseert. Iedereen kind heeft recht op gratis sporten en spelen vinden wij en houden om deze reden de prijs voor deze producten laag.

Volle agenda :-)
De komende periode gaan we een prachtige kasteeltuin inrichten met sportattributen voor kinderen met een "rugzak", gaan we weer naar Antwerpen voor een mooie pannakooi en hebben we diverse schoolpleinen op de agenda staan.

En daar zin we best trots op, gaan we voor 3 aanbestedingen dug-outs leveren. Maar liefst 24 stuks in 1 keer en eerlijk is eerlijk, dat hebben we nog niet eerder gehad. Alle hens aan dek dus om alles op tijd gereed te krijgen.

Zijn we bezig of de elektrische step iets is voor het assortiment van SKWshop, volgende week hebben we de 1e gesprekken daarover.

Hebben we alweer diverse nieuwe producten toegevoegd, waaronder onze nieuwe plantenbak model Malta

Zijn we bezig met een hele grote order voor defensie als het om onze kantoorunits gaat.

Genoeg te doen dus :-)


Ontspanning
Ook ontspanning bij SKWshop, en daar zijn we volgens mij best uniek in :-)
Het is af en toe goed doorbijten om alles op tijd gereed te krijgen en daardoor nemen we het er af en toe ook van met het team. Afgelopen weekend zijn we met ons allen naar Stockholm geweest om even stoom af te blazen en te ontspannen. 28 graden daar, c.a. 10 meer dan normaal, dus een geweldig weekend met eten, drinken en lachen.
Allemaal weer volledig opgeladen voor de komende periode.


Ikzelf en Deny, onze nieuwste collega, op de rondvaart door Stockholm


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Continu in beweging

SKWshop.nl, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag :-)

T: *31(0)50-2806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten