zondag 17 november 2019

Fietsenrekken kopen? Ook design

Fietsenrek Spirit Concrete met 9 fietsplekken, gecoat in RAL 9005 diepzwart


Fietsenrekken, ook daarvoor bent u bij SKWshop aan het juiste adres. Van standaard hoog-laagrekken tot aanleunbeugels en fraai design.


Fietsenrekken uit de Spirit-serie

\Dit blog zetten we even onze Spirit-serie fietsenrekken in het zonnetje. Een fraai vormgegeven blikvanger, die bestaat uit een verzinkte spiraal, die desgewenst in een ral kleur van uw keuze gecoat kan worden en is daarnaast leverbaar met zijkanten van beton, voor vrijstaande plaatsing en zij-steunen van staal, welke voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten ten behoeve van het vastschroeven op het maaiveld.

Fietsenrekken uit onze Spirit-serie, bedoeld om het aangezicht op te vrolijken en te verfraaien :-)
De genoemde uitvoeringen zijn leverbaar als fietsenrek met 5, 7 en 9 fietsplekken. Deze rekken zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken.

Fietsenrek Spirit Concrete met 9 fietsplekken, gecoat in een frisse gele ral kleur. 

RVS of Inox uitvoering?

Zowel de Spirit Concrete als de Spirit Steel (Stalen zijsteunen) kunnen ook in een zeer luxe ogende rvs (Inox) uitvoering geleverd worden.

De Spirit Steel, uitgevoerd met spiraal van inox- rvs. De zij-steunen zijn van staal en kunnen in iedere gewenste ral kleur gepoedercoat worden


Fietsenrek Spirit Delta, deze uitvoering, de derde en laatste uitvoering uit de Spirit-serie, heeft zij-steunen van laser-gesneden staal. Ook hierin zitten voorgeboorde gaten t.b.v. een eenvoudige bevestiging op het maaiveld en is leverbaar in een uitvoering met 5,7 en 9 fietsplekken


Twee fietsenrekken Spirit Delta, met de laser-gesneden zij-steunen. Ook deze is leverbaar in diverse ral kleuren en in een luxe rvs - inox uitvoering.


Model Gamma

Fietsenrek model Spirit, als benoemd, een fraai vormgegeven fietsenrek en een aanwinst voor uw buitenruimte. Door de spiraal echter niet geschikt voor fietsen met grote schijfremmen. Dan hebben we bijvoorbeeld onze Gamma fietsenrekken, door de hoge achterkant ook nog eens een bijzonder goede velg-bescherming.


Fietsenrek model Gamma, ook deze komt uit de Italiaanse keuken en is leverbaar in verschillende lengtes, uitvoeringen en ral kleuren.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste en absoluut een bezoekje waard als u op zoek bent naar een oplossing voor fietsparkeren. Ruim assortiment, en altijd gratis advies, we informeren u graag.
Kwaliteitsproducten voor verrassend scherpe prijzen!
Bekijk hier ons gehele assortiment fietsenrekken


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten