maandag 16 november 2020

Basketbalpalen

 Basketbalpalen voor speel en schoolplein


Afgebeeld basketbalpaal model Profi met wedstrijdbord voor de buitenruimte.


Basketbalpaal kopen voor speel- en schoolpleinen?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieder budget en iedere toepassing hebben we een passende oplossing. Van voordelige recreatiepaal tot professionele wedstrijdpaal voor het 3 tegen 3 pleintjes basketbal.  


Recreatie basketbalpalen

Deze zijn voorzien van basketbalborden, naar keuze met het formaat: 
-kunststof basketbalbord 120 x 90cm.
-geluidsarm antivandaal basketbalbord 105 x 90cm.

Top aanbieding!


We hebben diverse uitvoeringen en modellen, waaronder onze rvs basketbalpaal model Rothe+ Een onze aanbieding! Deze is geproduceerd van rvs koker en naar keuze leverbaar met voetplaat voor montage op het maaiveld of verlengde staander om in beton te zetten. Een recreatie basketbalpaal waar u jarenlang onbezorgd plezier van heeft. Al voor 849,00 ex btw!!Basketbalpaal Rothe+ met kunststof bord.
 


Basketbalpaal met 2 borden


Of wat dacht u van onze dubbele basketbalpaal. Uitgevoerd met 2 antivandaalborden in een kleur naar keuze. Deze is leverbaar in een kleur of kleurencombinatie van uw keuze. Erg leuk op schoolpleinen. Door de roosterborden wordt het contactgeluid geminimaliseerd en heeft u hierdoor geen overlast. Onze duo basketbalpaal in het zwart gecoat met twee groene basketbalborden.


Wedstijdformaat basketbalpalen


Ook dan kunt u bij ons terecht, zowel voor professionele palen met basketbalborden van plexiglas of antivandaal wedstrijdborden. Beide met afmetingen 105 x 180cm. Ideaal om een wedstrijdvel in te richten in de openbare ruimte of een 3 tegen s3 pleintjes basketbalveld. 


Onze Profi- basketbalpalen, gecoat in blauw met het basketbalbord van plexiglas en een oversteek van 165cm. De zware staander is van kokerprofiel 15 xc 15cm. Volbad verzinkt na lassen!


De antivandaal-oplossing, basketbalpaal model Heavy


Uitgevoerd met zwaar roosterbord 105 x 180cm.  Ook deze is van koker 150 x 150mm, volbad verzinkt na het lassen. De antivandaal-oplossing voor de buitenruimte. Leverbaar in een verzinkte uitvoering of in een ral kleur van uw keuze. Hetzelfde geldt ook voor het geluidsarme grote antivandaal basketbalbord. Ook deze oversteek is maar liefst 165cm. Ook deze is met twee basketbalborden leverbaar. Basketbalpaal Heavy in een volledig verzinkte uitvoering (zowel het bord als de paal kunnen desgewenst in ral kleuren van uw keuze gepoedercoat worden).Voor al onze palen geldt, alleen levering of levering inclusief montage.
Topkwaliteit voor zeer scherpe prijzen en een aanwinst voor uw sportieve jeugd. En bij vragen? We informeren u graag. 


SKWshop.nl - Buiten de sterkste


*31(0)50 2806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten