vrijdag 4 februari 2022

Fietsoverkapping BF1000

 

Twee tegen over elkaar geplaatst. Beide lengte 4.5m In diepzwart gecoat


De topdeal van SKWShop.nl

Ondanks alle prijsverhogingen de afgelopen 2 jaar weten we deze op niveau te houden. Onze fietsoverkappingen model BF1000.

Leverbaar van een lengte van 3 meter en tot een lengte van 9 meter kunnen we deze fietsoverkappingen indien we met de wagen op de plek kunnen komen volledig gemonteerd leveren.


Super aanbieding!
De 3 meter uitvoering, inclusief transport en prefab funderingen al voor 2.595,00 ex btw. Een superaanbieding. Alle ijzerdelen volbad verzinkt na lassen en tegen een meerprijs ook in een standaard ral kleur van uw keuze leverbaar. Onbeperkt schakelbaar. Elegant en duurzaam. De kap en zijwanden vanj dik uv-bestendig slagvast polycarbonaat.


Lengte 3 meter ral 9005 met standaard hoog-laag fietsenrekkenSnelle levering!
Doordat we de delen geprefabriceerd op voorraad hebben liggen, kunnen we deze fietsoverkappingen bijna altijd binnen 3-4 weken na opdracht al bij u monteren.
En naast de functie als fietsenstalling zien we ook steeds vaker dat deze als rokersoverkapping of een combinatie van rokersoverkapping en fietsoverkapping ingezet wordt. 
Bij een rook- fietscombinatie  maken we de tussenwand dan volledig dicht.


Montage:
Voor de genoemde prijzen geldt natuurlijk wel dat de locatie goed bereikbaar moet zijn en we de prefab funderingen (betonblokken 30 x 30cm) in moeten kunnen graven. Indien er al een betonplaat ligt of asfalt, dan kunnen we zelfs nog goedkopere leveren en plaatsen dan de genoemde prijzen.
We informeren u graag :-).

SKWShop.nl, een zeer ruim assortiment als het om oplossingen voor droog fietsparkeren gaat. Fietsenrekken en fietsoverkappingen. Van budget oplossing tot fraai design.

Buiten de sterkste!


Keulen K1
Ook onze recent in het assortiment opgenomen wachthuisje begint steeds vaker de weg naar de klant te vinden. Onze Keulen K1-serie overkappingen. Volledig gemonteerd geleverd en leverbaar in een 1x1m en in een 1.5 x 1.5m uitvoering. De wanden van ESG gehard veiligheidsglas en de staanders gepoedercoat in ral kleur. 
Ook ideaal voor het overkappen van bijvoorbeeld betaalautomaten.Twee van onze K1 overkappingen in een 1 x 1m uitvoering


www.skwshop.nl
T: *0031(0)502806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten