woensdag 24 augustus 2022

Basketbalpaal voor schoolplein

Outdoor basketbalpaal model Profi, ideaal voor wedstrijdgebruik


Basketbalpalen voor buiten, voor ieder speel en schoolplein heeft SKWshop.nl een passende oplossing. 
Voor recreatief, professioneel gebruik. Vaste hoogte, in hoogte verstelbaar en met meer dan 1 basketbalbord en antivandaal oplossingen.

Enkele voorbeelden uit uit ons ruime assortiment:


Basketbalpaal Rothe+

Onze verstelbare recreatie basketbalpaal model Rothe+. Een zeer degelijke basketbalpaal van duurzaam rvs. In hoogte verstelbaar, zodat deze met uw kinderen/jeugd mee kan groeien. Deze is leverbaar met een voetplaat, voor als u deze op een betonplaat wilt schroeven en in een inbetonneerbare uitvoering. Gat in de grond, cement erbij en spelen maar.

Voor het basketbalbord heeft u de keuze uit een geluidsarm antivandaalbord of een witte kunststof variant.
Afmetingen bord: 105 x 90cm.

Deze fraaie basketbalpaal is ook in een vaste, niet verstelbare uitvoering leverbaar!
Ideaal op basisscholen en in prive-tuinen.

Basketbalpaal Rothe+ uitgevoerd met het witte kunststof gelamineerde bordOnze Duo basketbalpaal

Een bijzonder leuke basketbalpaal voor uw schoolplein. Deze is voorzien van 2 basketbalborden, antivandaal roosterborden. U kiest zelf de hoogte van het 2e bord, de 1 hangen we altijd op wedstrijdhoogte: 305cm. 
De paal kan in bijna iedere ral kleur geleverd worden net als de beide basketbalborden.Onze Duo basketbalpaal, een aanwinst voor ieder schoolplein.Basketbalpaal model Heavy

Zware antivandaal basketbalpaal. Een volbad verzinkte staander van maar liefst 150x150mm. Met een wedstrijdformaat antivandaal en geluidsarm basketbalbord. Deze wordt met zware voetplaat uitgevoerd en kan op een fundament vastgezet worden. De ultieme duurzaamheid en ook deze kan net als onze Duo basketbalpaal in bijna iedere rak kleur en kleurencombinatie geleverd worden. Ideaal in vandalisme gevoelige omgevingen. Naar keuze met een gewone rode ring of verende dunkring uitgevoerd.


Basketbalpaal Heavy met wedstrijdformaat basketbalbord, geheel in een verzinkte uitvoering.


Basketbalpaal Profi

De boven aan dit blog afgebeelde basketbalpaal. De zware staander en voetplaat zijn gelijk aan die van model Heavy, alleen is deze voorzien ven een plexiglas basketbalbord. Ook deze heeft het wedstrijdformaat (180 x 105cm) en is een ideale oplossing als er ook serieuze basketballers mee willen spelen/trainen.
Een echte wedstrijd en voor het inmiddels Olympische pleintjes basketbal, waar wij als Nederlanders erg goed in zijn. Ook hier kan de paal zelf dus in bijna iedere ral kleur geleverd worden.


U leest, ziet het....SKWshop.nl, voor ieder school- en speelplein een passende oplossing. Scherpe prijzen en vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage van uw basketbalpaal verzorgen.


Indien u vragen heeft, bel of mail ons, we komen graag met u in contact.
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

www.skwshop.nl - uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-opembare ruimte.


M: info@skwshop.nl
T: *32(0)2806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten