dinsdag 22 augustus 2023

Tribunes voor binnen en buiten - tribunebouw

 
Onze indoor tribune model Montreal in Eindhoven, hier uitgevoerd met 7 zitrijen


SKWShop.nl - ook voor de bouw van een tribune - tribunebouw het juiste adres. Van onze kleine niet overdekte mini-tribunes en verhoogde zitbanken voor uw tennisvereniging tot grote overdekte tribunes langs de lijn.

Tribunes voor sporthallen
De boven aan dit blog afgebeelde tribune, model Montreal hebben we recent opgeleverd in Eindhoven. Deze fraaie tribune voor sporthallen is leverbaar in diverse afmetingen qua lengte en aantal zitrijen. 
De looppaden en trapopgang afgewerkt met een duurzame en degelijke antislip laag en voor de zittingen is hier gekozen voor hout. We kunnen deze ook leveren met kuipstoeltjes in uw clubkleuren. 


Tribune model Montreal, we leveren deze als bouwpakket en u kunt dus veel geld besparen als u deze zelf installeert.


Overdekte tribunes
Ook deze hebben we net opgeleverd, onze tribune Alto in Harelbeke. Tribune model Alto (Replay) met een ;lengte van 12 meter en 3 zijen met rode kuipstoeltjes en de laatste zit-rij voorzien van FSC hardhouten zittingen. Deze tribune is leverbaar vanaf een lengte van 8 meter en dan iedere keer uit te breiden met lengtes (tribunedelen) van 4 meter. Ook deze kunnen we desgewenst als bouwpakket leveren, waardoor u ook hier veel geld kunt besparen op uw nieuwe tribune.
Tribunebouw in Harelbeke België, tribune Alto (Replay) 12 meter. Hiervan hebben we recent ook 2 op Bonaire geplaatst in opdracht van de KNVB. 
Ook voor niet overdekte tribunes - tribunebouw voor buiten bent u bij SKWShop aan het juiste adres. Zoals onze modulaire mini-tribunes. Leverbaar in een uitvoering vanaf 2 zitrijen tot en met 7 zitrijen. 
Ook deze leveren we als bouwpakket en heeft u voor de zittingen de keuze uit hout of tribunezitjes in kleur (diverse kleuren leverbaar). Montage door ons? We ontzorgen u graag.


Onze modulaire mini tribune, verrassend voordelig, een ideale plek voor uw toeschouwers.


Slechts enkele van onze vele mogelijkheden als het om een tribune voor uw sportvereniging gaat.
Zie ons gehele assortiment > tribunes - tribunebouw op onze website. En als u vragen heeft of wilt weten wat een tribune kost. Bel of mail ons dan, we informeren u graag en offertes kosten u tenslotte niets.

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Buiten de sterkste!

M: ifo@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Tribune model Live


Onze tribune model Live met een lengte van 20 meter. Deze staat in Roosendaal en staat ca 1 meter boven het maaiveld, waardoor u een uitstekend zicht over het veld heeft. Tevens kunnen we deze voorzien van deuren, waardoor en onder de tribune opslagruimte ontstaat. Onze Live tribune-serie is leverbaar vanaf een lengte van 12 meter en ook deze is net als tribune Alto iedere keer weer met 4 meter uit te breiden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten