woensdag 7 februari 2024

De perfecte rookabri of fietsoverkapping?

 


Onze afgelopen week opgeleverd fietsoverkapping model City in Bergeijk, lengte 4.5m. uitgevoerd met onze fietsenrekken model 2600 (12 plekken)


Rokersoplossingen

Op zoek naar de perfecte rookabri of fietsoverkapping die zowel stijlvol als functioneel is? Zoek niet verder! Bij SKWShop hebben we een uitgebreid assortiment rookabri's en fietsoverkappingen voor iedere smaak en ieder budget. 

Een rookabri is niet alleen een functionele toevoeging aan uw buitenruimte, maar ook een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Het is belangrijk dat deze aansluit bij de uitstraling en identiteit van uw locatie. Daarom bieden wij bij SKWShop een scala aan mogelijkheden, van standaard modellen tot op maat gemaakte designs.


Onze standaard rookabri's zijn praktisch en efficiënt. Ze bieden bescherming tegen weer en wind en zijn voorzien van de nodige ventilatie om een comfortabele rookervaring te garanderen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u altijd een model vindt dat past bij de beschikbare ruimte op uw terrein. Bovendien bieden we ook bijpassende asbakken aan voor een nette en opgeruimde rookplek.


Onze rookabri - rookoverkapping model Keulen, ons meest verkochte model. Hoog en droog in de
lucht. Locatie Made. Deze rookabri heeft afmetingen 3x2m en is geschikt voor 6 - 7 personen. Deze is tevens voorzien van afsluitbare deur en geïntegreerde zitbank.


Voor wie op zoek is naar iets unieks, bieden wij ook rookabri's in een opvallend design. Denk aan strakke lijnen, moderne materialen en innovatieve verlichtingsopties. Deze eyecatchers voegen niet alleen functionaliteit toe, maar dragen ook bij aan de uitstraling van uw buitenruimte.


Onze rookabri, ook vaak rokerspaviljoen model Paris in een dubbele uitvoering met geïntegreerde zitbanken. Als het ook gewoon mooi mag zijn. Deze rookabri is ook ideaal als meetingpoint in openbare ruimtes


Fietsoverkappingen

Naast rookabri's hebben we bij SKWShop ook een ruim assortiment fietsoverkappingen. Of u nu een klein aantal fietsen wilt stallen of een grote fietsenstalling nodig hebt voor een drukke locatie, wij hebben de oplossing voor u. Onze fietsoverkappingen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen, zodat ze perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen. Bovendien bieden we bijpassende fietsenrekken aan, zodat uw fietsen veilig en georganiseerd gestald kunnen worden.


De nieuwste in ons assortiment: fietsoverkapping model Ticino. Deze hebben we afgelopen week in hartje Utrecht gemonteerd. Voorzien van onze hoog-laag fietsenrekken met hoge achterkant, waardoor deze een uitstekende velgbescherming bieden.


Topkwaliteit!

Onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en jarenlang meegaan. Bij SKWShop geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elke locatie uniek is en specifieke eisen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen kant-en-klare oplossingen, maar kunnen we ook maatwerk leveren om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.


Of het nu om een kleine of een grote fietsoverkapping gaat, bij ons bent u aan het juiste adres.
Op deze afbeelding zijn we bezig met de montage van in totaal 150m fietsoverkappingen model BF1000. Nog altijd onze top aanbieding!


We ontzorgen u van A tot Z

Bovendien streven we bij SKWShop naar een naadloze klantenservice. We bieden onze rookabri's en fietsoverkappingen aan, zowel alleen geleverd als volledig voor u geïnstalleerd inclusief funderingen. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de levering en installatie van uw rookabri of fietsoverkapping, staan we voor u klaar. We streven ernaar om het hele proces zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf of organisatie.


Levering en montage door heel Nederland en België

Een fiets- of rookoverkapping nodig? Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze rookabri's en fietsoverkappingen kunnen bijdragen aan een veilige, georganiseerde en aantrekkelijke buitenruimte voor uw locatie. En vragen en offertes kosten u tenslotte niets.


SKWShop - Uw partner voor rookabri's en fietsoverkappingen van standaard tot design.

M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970


Onze fietsoverkapping model City in de dubbele uitvoeringVoor iedere smaak en ieder budget een passende oplossing!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten