zondag 9 november 2014

Schuifpoorten
Schuifpoorten.


SKWshop gaat zich actief bewegen in de markt van schuifpoorten.
We hebben besloten om dit Noord Nederlandse product, actief te gaan promoten. HHW-poorten, een nieuw merk in de markt, dat qua kwaliteit, prijs en duurzaamheid zich probleemloos kan meten met alle andere merken in de markt. Hiermee complementeren we tevens onze range producten voor toegangscontrole. Deze bestaat nu uit; slagbomen, handbediend en elektrisch, draaipoorten, draaibomen, toegangspoortjes en als aangegeven nu ook schuifpoorten.


Een duurzaam Nederlands product, geproduceerd, gecontroleerd door vakmensen.

Voor hekwerk-bedrijven, aannemers en hoveniers die de vraag krijgen of ze ook toegangspoorten kunnen leveren, zijn deze poorten vanwege hun ongekende prijs-kwaliteitsverhouding een uitkomst. 

Een schuifpoort op maat!

We leveren deze duurzame schuifpoorten in verschillende uitvoeringen, zodat u de poort altijd naadloos kunt laten aansluiten op het hekwerk, uw huisstijl, en de beveiligingsbehoefte:

-met of zonder overklim-beveiliging
-dsm-vulling 
-spijlenvulling
-verzinkt, of in een ral-kleur van uw keuze
-elektrisch of handbediend, en vanzelfsprekend ook met gsm-module leverbaar zodat u de poort ook op afstand kunt openen.

Kortom, de mogelijkheden zijn legio. En vanzelfsprekend kunnen we ook de gehele installatie van uw schuifpoort verzorgen.


Onze schuifpoorten worden volbad thermisch verzinkt, en gaan dus jarenlang meeEen fraai voorbeeld van een schuifpoort met doorstekende spijlen als overklimbeveiliging

We weten inmiddels dat het hard werken is om een nieuw merk te introduceren, maar omdat we ervan overtuigd zijn met dit product een potentiële bestseller te hebben, een product waar onze klant zeer tevreden mee zal zijn, gaan we aan de slag en nemen een paar jaar de tijd om met dit product een permanente plek in de markt te gaan veroveren.
Zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. 

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, en eerlijk is eerlijk, als het niet lukt om dit product goed weg te zetten, dan ligt dit niet aan de kwaliteit, duurzaamheid en de prijs, maar dan hebben wij ons werk niet goed gedaan.


Hartelijke groeten van allesvoorbuiten.

SKWshop, ook sterk in toegangscontrole, slagbomen, draaipoorten, schuifpoorten, antiparkeerpalen en afzetpalen.
Altijd een passende oplossing, duurzaam en voordelig. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. 
Onze nieuwe volledig gelaste voetbaldoel- basketbalcombinatie.


Onze nieuwe voetbal-basketbalinstallatie, hier uitgevoerd met 2 x 2 meter doelen en een geluids- en vandalisme-arm basketbalbord. Gemonteerd in een contactgeluidsarme sportkooi. En de volgende staat alweer gepland, bij het Lucerna college in België, daar plaatsen we de uitvoering met 3 x 2 meter doelen. 
In totaal plaatsen we weer 5 sportkooien- pannavelden in de maand November. En daar ben ik best een beetje trots op! SKWshop, absoluut sterk in plein- en straatsport!

Premium sportkooi, zwart gecoat en geluidsarm


Geen opmerkingen:

Een reactie posten