maandag 8 december 2014

Pannavelden en sportkooien uit de Premium-serie
Pannavelden en sportkooien.

SKWshop, biedt een uitgebreid scala aan pannavelden en sportkooien. 1 serie lichten we er in deze blog even uit.
Dit is een lijn waar we bijzonder trots op zijn, absoluut een kwaliteitsproduct voor zeer scherpe prijzen.

                                         Onze beste koop!

               Informeer vrijblijvend naar onze speciale winterprijzen


Voor wie overweegt een pannaveld of sportkooi aan te schaffen, is een court uit onze Premium-serie, absoluut het overwegen en de moeite waard. Onbezorgd, jarenlang veilig en sportief spelplezier voor uw jeugd.

- geluidsarm
- vandalisme-arm
- duurzaam
- diverse afmetingen mogelijk.

Security staanders.
Deze serie pannavelden en sportkooien is opgebouwd met ons Security-systeem. De staanders bestaan uit kokerprofiel volbad thermisch verzinkt en desgewenst gepoedercoat.
Standaardkleuren: groen, ral 6009 of zwart, ral 9005
Desgewenst kunnen we uw pannaveld coaten in 1 of meerdere kleuren van uw keuze.

Voordeel security-staanders.
Het grote voordeel van deze staanders is dat er een scheiding van kunststof aanwezig is tussen de staanders. Afgedekt met een doorlopende metalen strip. Hierdoor wordt contactgeluid, van de bal tegen de wand gedempt en ontstaat er een zeer duurzame constructie.

Security-staanders
Voor de kleinere pannavelden en sportkooien met lage wanden, tot maximaal 2 meter, gebruiken we staanders van 60 x 40 mm. Bij wanden vanaf 2 meter, gebruiken we kokers van 80 x 40 mm. zodat u verzekerd bent van een oerdegelijke sportkooi, of pannaveld.

Afmetingen. 
Tot voor kort was ons kleinste model pannaveld uit onze Premium-serie, 7,5 x 5 meter. Op verzoek van een drietal scholen hebben we nu ook de 4 x 6 meter uitvoering opgenomen in ons assortiment.
Qua grootte zijn er eigenlijk geen beperkingen.

Op de afbeeldingen hieronder, ziet u onze nieuwe pannavelden, met de vermelde locaties, waar deze te vinden zijn..

Speciaal gezette leunprofielen.
Op de 1e en laatste afbeelding, ziet u de uitvoering met speciaal gezette leunprofielen. Geplaatst op een bestaande verharde ondergrond. Ook de leunprofielen hebben we dit jaar aan het pannaveld toegevoegd. Met deze optie, heeft u een absoluut top-court, waar uw jeugd jarenlang plezier van heeft.

Kunstgras.
Op de middelste afbeelding is het pannaveld geplaatst op een kunstgras speelvloer. Hier is niet gekozen voor het leunprofiel, echter heeft u dan ook een prima pannaveld. De speelvloer, alhoewel een bestaande ondergrond vaak voldoende is, kunnen we natuurlijk ook uw kunstgras-speelvloer, valdempende rubberen tegels, rubberen gietvloer en waterdoorlatende betonvloer voor u verzergen.

Kunstgras-type:
Wij leveren LSR24mm. Multiplay-kunstgras. Topkwaliteit, het zelfde gras als dit jaar op het WK-hockey gebruikt is. Maar liefst 10.000 speeluren of 8 jaar garantie!

Pannaveld Premium 4 x 6 meter, locatie Beegden.

Pannaveld Premium 4 x 6 meter. Locatie Heel

Pannaveld Premium 4 x 6 meter. Locatie Tubbergen.


De pannadoelen.
Al deze pannavelden zijn voorzien van onze TRD300 voetbaldoelen. Ook bijzonder duurzaam en in diverse afmetingen en in een kleur van uw keuze leverbaar.

Panna- recreatie voetbaldoel, type TRD300 Ook zeer geschikt om vrijstaand te plaatsten.


De mogelijkheden zijn legio.

                     
Om u verder een indruk te geven van onze mogelijkheden, hieronder nog een paar afbeeldingen van pannavelden en sportkooien uit onze Premium-serie.  

Pannaveld Premium, 5 x 10 meter. Met leunprofielen. Locatie Gemeente Ede. Hier is gekozen voor een inloopsluis ipv een overstap, zoals bij de eerder genoemde pannavelden.

De Premium-serie als mini-multicourt. Met speciaal door ons ontwikkelde vandalisme-arme voetbaldoel- en basketbal-combinatie. Afmetingen 7,5 x 15 meter. Locatie Monnickendam, Amsterdam en Slochteren, ook is hier gekozen voor een fraaie vloercoating met sportbelijningen..
                         
En als grote sportkooi, waarbij u de keuze heeft uit een aantal sporten. Deze heeft een combinatie van voetbaldoelen en basketbal. Geplaatst op een gietrubberen speelvloer. Locatie, Musselkanaal. Deze is voorzien van volledig gelaste voetbaldoelen en basketbal-combinaties, Type VBC160. Geluidsarm en zeer duurzaam.

     

        De VBC160, 0nze nieuwe voetbalbasketbal-installatie

Al onze grote combinatie sportkooien, voorzien we sinds deze zomer van onze nieuwe VBC160. Een volledig gelaste voetbaldoel- basketbalinstallatie. Deze gaat in zijn geheel het zinkbad is en daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook vrijstaand te plaatsen, zodat u een leuke en zeer degelijke voetbal-basketbalwand op uw speelplein heeft. 
En doordat er geen losse delen zijn, is deze ook geluids- en vandalisme arm. Voor sportkooien met alleen voetbal, gebruiken we onze duurzame TRD300 voetbaldoelen. Leverbaar in een ral-kleur van uw keuze en in diverse afmetingen.

Afgebeeld in een zwarte poedercoating, met vandalisme- en geluidsarm basketbalbord


Interesse of vragen?
Mocht u dus overwegen om een pannaveld of sportkooi te kopen, dan is onze Premium-serie absoluut de moeite van het overwegen waard. Pannavelden en sportkooien met een zeer goed prijs-kwaliteitsverhouding. Een serie kooien en velden waar we dan ook alleen maar positieve klantreacties op krijgen.
Absoluut een aanwinst voor ieder schoolplein, camping, recreatiepark en woonwijk.

GeĆÆnteresseerd, of gewoon nieuwsgierig. Neem rustig vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

M: Info@skwshop.nl
T: 050-2806970

Ook voor andere modellen en uitvoeringen kunt u bij ons terecht.
Klik hier voor het hele pannavelden overzicht.
Klik hier voor het totale sportkooien overzicht.Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten, Sterk in plein en straatsporten.
Website: www.skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten