vrijdag 2 januari 2015

Geen ruimte voor een sportkooi?Het succes van een sportief ingericht schoolplein bewijst zich keer op keer.
De kinderen/leerlingen leven zich heerlijk uit op een gezonde manier en de leraren hebben daar weer voordeel bij in de klas.

Maar veel scholen hebben niet de ruimte of het budget om een hele sportkooi of een pannaveld te plaatsen. Geen probleem, ook dan zijn er diverse mogelijkheden om uw plein sportief in te richten.
En net als bij onze sportkooien en pannavelden, hebben we ook hier vandalisme en geluidsarme oplossingen, zodat omwonenden geen last hebben.

Onze VBC160-serie


Onze VBC160-serie, volledig gelast voetbaldoel- basketbalcombinatie
Een zeer duurzame volledig gelaste voetbaldoel- basketbalcombinatie. Voorzien van een vandalisme bestendig geluidsarm basketbalbord. Leverbaar met voetbaldoelen van 2 x 1 meter, 2 x 2 meter en 3 x 2 meter.
Doordat deze installatie volledig gelast is, treed er geen irritant contactgeluid op van ijzer op ijzer als de bal er tegen aangegooid of geschoten wordt. En contactgeluid heeft er in het verleden (en nog) al menigmaal voor gezorgd dat een sportkooi gesloten is.

Deze wand wordt dus in 1 x in zijn geheel op zijn plek gezet, en kan links en rechts uitgebreid worden zodat er een gesloten wand ontstaan met een lengte van uw keuze. Deze wand bouwen we op met security-staanders. Hierbij zit er een kunststof scheiding tussen de metalen delen, waardoor ook hier het geluid beperkt is.

De afwerking; deze installatie wordt in zijn geheel volbad thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat in een kleur van uw keuze. Duurzamer is er niet!

Deze voetbaldoel- basketcombinatie plaatsen we ook in onze Premium sportkooien.


Voetbaldoeltjes.


Dit is natuurlijk slechts 1 van onze vele mogelijkheden om uw schoolplein sportief in te richten.
We hebben tevens een ruim assortiment recreatie- voetbaldoelen, opbergbaar en in vaste uitvoeringen.
Een eenvoudige ballenvanger erachter en voetballen maar.

Onze TRD200-serie. Onze meest verkochte voetbaldoelen als het om schoolpleinen gaat.

Basketbal.


En onze rvs basketbalpalen. Deze hebben we in een verstelbare en in een vaste uitvoering. Doordat wij deze van rvs maken, behoren deze tot de meest duurzame in de markt. En omdat we een passie hebben voor plein- en straat-sport, bieden we deze tegen een zeer scherpe prijs aan. Absoluut basketbalpalen met een ongekende prijs- kwaliteitsverhouding.
Ook deze kunnen we leveren met geluidsarm en vandalismebestendig basketbalbord.

Onze rvs basketbalpaal in de vaste uitvoering, met vandalisme-arm basketbalbord.

Onze rvs basketbalpaal in de verstelbare uitvoering, met een klassiek basketbalbord

Kortom, ook met een beperkte ruimte zijn de mogelijkheden legio. Bezoekt u en onze site, of neem vrijblijvend contact met ons op. Ons advies is altijd gratis en we helpen u graag.SKWshop, echt alles voor een sportief school- en speelplein.Een eenvoudige ballenvanger, met ons TRD210 voetbaldoeltje en sportbelijning.Onze vaste rvs basketbalpalen,op de achtergrond en ons vandalisme-arm mini-court op de voorgrond. Een geluidsarme pannavoetbal- basketbalcombinatie van 7,5 x 15 meter met sportvloercoating..Geen opmerkingen:

Een reactie posten