zaterdag 7 februari 2015

De 1e vrijstaande VBC160 staat!Trots.


Trots! 
De 1e vrijstaande VBC160 staat ook! Onze afgelopen zomer ontwikkelde voetbal- basketbalwand.
De volledig gelaste combinatie, die in zijn geheel het thermische zinkbad ingaat en daarmee tot de meest duurzame en geluidsarme van Nederland behoort. Iets wat gelast is trilt niet los en er ontstaat dus geen hinderlijk metaal op metaal geluid.

We hadden deze combinatie natuurlijk al een aantal keren in een sportkooi geplaatst, maar nu ook dus ook los. Aan beide zijden hebben we nog een geluidsarm hek geplaatst, zodat er een totale wand van 7 meter breed en 4 meter hoog staat.
Ook het verzinkte basketbalbord is vandalisme en geluidsarm. U heeft al een dergelijke sportieve voetbaldoel- basketbalwand vanaf,  Euro 2500,- geïnstalleerd en al. Absoluut een aanwinst voor speel- en schoolpleinen.


In de sneeuw te Breda. 

Onze Premium-serie

En ook ons pannaveld Premium blijft Nederland (en België) veroveren. We zijn met alweer een paar mooie mogelijke projecten bezig. Van alle uitvoeringen pannavelden en sportkooien die we te koop hebben, is en blijft dit onze beste keus. Door het gebruik van Security staanders, geluidsarm, vandalisme-arm en een zeer scherpe prijsstelling.

Door het gebruik van een muur van een gymnastieklokaal, worden de kosten, voor een kwaliteitsveld beperkt. Sinds deze week is dit pannaveld te vinden in Boxtel 

Ook in Gent hebben we een zeer fraai court geplaatst, deze zal zodra de rest van het schoolplein gereed is feestelijk geopend worden. Een voetbalkooi van c.a. 10 x 20 meter, met het hoogste nivo van contact-geluidsdemping.

Tevreden klanten.

Heerlijk, de blijdschap van de gebruikers als er weer ergens we een veld geopend-geplaatst is.
En keer op keer ontvangen we de complimenten van de klant richting onze plaatsers als het gaat om, klantvriendelijkheid, houding en gedrag.
En natuurlijk gaat er weleens een keer iets mis, maar ook dan pakken we dit zeer snel op en is ons motto niet voor niets, ``U wordt een tevreden klant!``

Ons topteam! Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten
Alles voor de openbare ruimte en een passie voor plein en straatsporten.


Niets hoogdravends, geen echte bijzonderheden te melden, maar gewoon een stukje ter bijdrage van de vindbaarheid van SKWswhop in Google. Eerlijk is eerlijk toch....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten