zondag 28 juni 2015

Voetbaldoeltjes, hockeydoeltjes en basketbalpalen

Onze nieuwe hockeydoeltjes zijn een feit.


Afgelopen week zijn de 1e van onze nieuwe aluminium hockeydoeltjes in gebruik genomen bij HC Nieuwegein. De reacties waren positief en we hopen dat ze er veel plezier aan zullen beleven. En voor ons zelf zijn we ervan overtuigd dat als andere hockey verenigingen deze zien, ook zij enthousiast zullen reageren op de prijs-kwaliteitsverhouding van deze mini hockeydoeltjes.

Leverbaar in 2 afmetingen:
0,75 x 1.50 meter
1.20 x 1.80 meter

Volledig gelast aluminium en voorzien van slagplanken, compleet met net en nethaken, al vanaf 379,50 ex btw.

Citaat HC Nieuwegein:

Club van 100 nieuws,

Met dank aan de goede verkopen van de grote clubactie zijn wij eindelijk in staat geweest een gekoesterde droom te verwezenlijken.
Afgelopen weekend tijdens de Kamelentrofee D- lijn zijn de nieuwe mini goals van SKWshop in gebruik genomen.

Onze jongens van de D-lijn hadden de primeur en hebben de eerste bal in de netjes gejaagd. Wij wensen iedereen heel veel spelplezier.

De D-lijn voor de nieuwe hockeygoaltjes

Voetbalnieuws


Op het gebied van voetbal hebben we ook weer een nieuwe productvariant toegevoegd. Onze dribbel- kantel- voetbaldoelen. Geschikt voor het KNVB mini-pupillenvoetbal, als 3 x 1 meter voetbaldoeltjes en voor het Vlaamse dribbelspel, als 3 x 1.5 meter voetbaldoeltjes.

De uitvoering van geprofileerd aluminium, rond 80mm. met inwendig verstevigde hoeken.zoals we deze al hadden.

De nieuwe voordeligere variant, volledig gelast aluminium 80 x 40mm.

De voetbaldoeltjes in uitgevoerd met aluminium rond 80 mm. al voor 355,00 ex btw
De aluminium 80 x 40 mm, al voor 315,00 ex btw.
Compleet met net en nehaken.


Net als bij de hockeydoeltjes hebben we ervoor gekozen deze voor een zeer scherpe introductieprijs in de markt te zetten, omdat ook hierbij onze overtuiging is dat als voetbalclubs deze doelen zien, de meesten ook hier onder de indruk zullen zijn van de prijs-kwaliteitsverhouding en daarnaast enthousiast worden over de extra mogelijkheden. 

Extra trainingsmogelijkheden.
Waarom zouden u voetbaltrainer als in BelgiĆ« niet af en toe op de training 4 tegen 4 willen spelen en u als voetbaltrainer in Nederland het 2 tegen 2 dribbelspel, om de voetballertjes meer te laten scoren. 
De jeugd krijgt meer variatie in de training en waarschijnlijk nog meer plezier door de extra spelvorm.

En zijn dit natuurlijk ideale recreatie- en strandvoetbaldoelen. Bij gebruik als strandvoetbaldoelen, poedercoaten we deze dan desgewenst in een vrolijke gele kleur.


Basketbalnieuws

Nog een nieuw product. We hebben besloten een basketbalpaal in de markt te zetten in het lagere prijssegment. Basketbalpaal Classic. Een zeer duurzame en degelijke basketbalpaal, opgebouwd ui profielen van 100 x 100mm. Volbad verzinkt en desgewenst tegen meerprijs gepoedercoat in een ral-kleur van uw keuze.

Onze nieuwe Classic basketbalpalen.
Wederom voor een introductieprijs. Slechts 645,00 per stuk. Compleet met watervastverlijmd outdoor basketbalbord, wedstrijdring en net. Kijkt u maar eens rond en vergelijk de prijzen van gelijkwaardige basketbalpalen. 

We leveren deze naar keuze met een voetplaat, of verlengde staander om in te betonneren.Kortom, op sportief gebied weer volop ontwikkelingen bij SKWshop. 
En heeft u een idee, of zoekt u iets maar weet nog niet precies wat, we denken graag met u mee, ons advies is altijd gratis en wie weet, levert het weer een mooi nieuw product op!Hartelijke groeten van alles voor buiten, een passie voor sport en de openbare ruimtes.                                       Geen opmerkingen:

Een reactie posten