zaterdag 10 oktober 2015

SEO-bloggen


Het gevecht met de zoekmachines....


Dagelijks zijn we bij SKWshop bezig met zoekmachine-optimalisatie en op zo ongeveer op alle fronten bezig om onze producten omhoog te schrijven in de zoekmachines.
Maar af en toe is er een zoekterm/product dat op 1 of andere manier blijft hangen op pagina 2 of 3...

Een voorbeeld hiervan is/zijn onze basketbalpalen... Is dit een product dat voor veel omzet zorgt?
Natuurlijk niet, basketbal is in Nederland nog altijd een kleine sport en de tijd dat er op iedere hoek van de straat in Nederland een basketbalpaal stond is al lang voorbij.

Wel zijn er nog redelijk veel scholen en campings die een basketbalpaal aan schaffen, maar als je naar het aantal aanbieders kijkt, zal hier niemand rijk van worden, maar toch wijden we er een blog aan. Een blog kan namelijk net weer dat zetje geven..

Waarom willen we onze basketbalpalen dan op pagina 1 hebben.


Voor ons wordt een dergelijke kwestie op 1 of andere manier een principe-kwestie....

  1. we hebben gewoon zeer goede producten in deze categorie, voor ongekend scherpe prijzen
  2. het zal en moet ons op een gegeven moment gewoon lukken, om op pagina 1 te komen, we blijven competatief ingesteld.
  3. we hebben nu eenmaal ook een passie voor plein- en straatsporten.


Meer principe dan rechtstreeks commercieel belang dus!

En daarom ook dit blog, we plaatsen een paar afbeeldingen, links naar de website en delen dit blog vervolgens over alle sociale media. Kijken wat er gebeurt.

RVS basketbalpalen.


Onze top basketbalpalen als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat. Twee door onszelf ontwikkelde basketbalpalen die we voor een bijzonder scherpe prijs in de markt zetten.Geproduceerd van rvs-kokerprofiel 100 x 100 mm.

Hieronder ziet u 2 uitvoeringen van onze basketbalpalen voor speel en schoolpleinen. Naast deze 2 modellen hebben we ook nog andere modellen.

Onze rvs basketbalpaal Fixed. Hier voorzien van een geluidsarm basketbalbord met een rode poedercoating.De basketbalpaal die u kunt laten meegroeien met uw spelertjes. Ook van rvs en in hoogte verstelbaar. Hier afgebeeld met een houten basketbalbord, deze is ook met een geluidsarm anti-vandaalbord leverbaar.Echt nieuws hebben we niet te melden dus, gewoon een poging zoals zoveel seo-schrijvers en bloggers doen om weer iets hoger in Google te komen, alleen wij vermelden dit er gewoon bij ;-)

Transparantie, dat is waar we van houden..Hartelijk groeten van allesvoorbuiten.
SKWshop, een passie voor plein en straatsporten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten