zaterdag 5 december 2015

Design parkbanken duur?


Design parkbanken

Als het gaat om parkbanken, straatmeubilair, komt u regelmatig de term design tegen. Design parkbank model....(en dan de naam)
Deze term wordt door velen geassocieerd met duur!
De term design staat in deze context  voor "modern ontwerp", en dit hoeft helemaal niet duur te zijn.

In dit blog laten we u zien dat design parkbanken, banken met een moderne vormgeving voor hele normale prijzen verkrijgbaar zijn.
(En is dit blog bedoeld om onze producten te promoten, en eerlijk is eerlijk. Google waardeert een blog en dit blog draagt dan ook weer bij aan betere posities in de zoekmachines).Enkele voorbeelden


Parkbank model Moderna
Een zeer fraaie bank, minimalistische vormgeving,  met een lengte van 1800mm. Leverbaar in een uitvoering met en in een uitvoering zonder rugleuning. Alle ijzerdelen verzinkt en gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze. Voor de houtafwerking heeft u de keuze uit diverse houtsoorten.
Al vanaf Euro 672,00


Parkbank model Moderna in een fraaie rvs-uitvoeringParkbank model Rest
Of neem onze parkbanken uit de Rest-serie, de parkbank de ook boven aan dit blog afgebeeld staat.
Elegantie ten top. Leverbaar in de afgebeelde gebogen uitvoering, met of zonder rugleuning, maar ook in een rechte uitvoering. Al vanaf Euro 640,00

Parkbank model Rest Curved. Leverbaar in diverse andere uitvoeringen. SKWshop is importeur van deze fraaie Italiaanse parkbanken en inmiddels zijn deze al op 2 projecten in Nederland te vinden. Een serie waar we bijzonder goede klantreacties van ontvangen hebben.Model Sevilla
En wat dacht u van parkbank model Sevilla. Een absolute blikvanger op uw buitenterrein.
Voor de zitting kunt u kiezen uit diverse fraaie houtsoorten en voor de metaaldelen een afwerking in een ral kleur van uw keuze. En bank met een lengte van meer dan 2.5 meter.

Parkbank Sevilla, afgebeeld in een fraaie zwarte poedercoating.
Model Cipro
Een parkbank met een zeer modern uiterlijk. 2 betonsteunen en een zitting en leuning van hout.
Een modern vormgegeven parkbank, voor een verrassend scherpe prijs. Ook zonder rugleuning leverbaar. Al vanaf, Euro 360,00
Eenvoud ten top en een zeer moderne uitstraling. Parkbank Cipro
Keuze genoeg dus


Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons brede assortiment parkbanken met een modern uiterlijk.
We gebruiken de term modern, want dat is toch eigenlijk waar design een beetje voor staat. Fraaie vormgeving voor verrassende prijzen, in de positieve zin. En ook als het om klassieke (standaard) parkbanken gaat kunt u bij ons terecht, duurzame en verrassend voordelige oplossingen voor uw buiten. 


Voor het gehele assortiment, bezoek de site van SKWshop. Ruime keuze voor messcherpe prijzen. en snelle vrijblijvende offertes.
En als u vragen heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag en ons advies is altijd gratis :-)
Ook ruime keuze boombanken


De hartelijke groeten van echt alles voor buiten. Uw raadgevend leverancier van de openbare en semi-openbare ruimtes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten