zaterdag 20 februari 2016

Pannaveldjes model PS50


Pannaveld model PS50.

Een pannaveld-serie waar we niet vaak reclame voor maken. Waarom...? Weten we eigenlijk niet eens.... Pannaveld PS50, deze keer dus onderwerp van dit blog.

De reden dat we er nu over schrijven is dat we er afgelopen week alleen al, al weer 3 van verkocht hebben en het eigenlijk een bijzonder leuk pannaveld is voor de kleine ruimtes en voor bijvoorbeeld basisscholen en we daarnaast ook erg genieten van de kleinere projecten.
Met dit blog proberen we dus een nog grotere groep warm te maken voor dit voordelige en zeer leuke product.

De leverbare uitvoeringen:
De PS50-serie staat voor duurzaam, voordelig sportief plezier voor uw leerlingen.
Leverbaar met verschillende wandhoogtes:


Leverbare afmetingen:

  • ca. 4 x 6 meter
  • ca. 5 x 6 meter
  • ca. 6 x 8 meter.


*En vanzelfsprekend kunnen we net als bij al onze andere pannavelden en sportkooien, ook hier eenvoudig de maat voor u aanpassen aan de beschikbare ruimte.

Ronde hoeken:
Het meest leuke is dat bij dit type pannaveld de hoeken afgerond zijn en de bal daardoor nooit "dood" in de hoeken komt te liggen.

Leverbare kleurafwerkingen:
Voor de wanden kunt u kiezen uit de standaardkleuren:

  • groen
  • zwart
  • grijs
  • en tegen meerprijs een ral kleur van uw keuze.

Garantie!
De wanden zijn gevuld met zware staalmatten, waar we maar liefst 20 jaar garantie op durven geven als het om doorroesten gaat. 

Voor de pannadoelen met de standaardafmetingen van 1.0 x 0.75 meter, geldt dat deze zonder meerprijs gepoedercoat kunnen worden in een fraaie ral kleur van uw keuze.

De opening van een pannaveld is altijd een happening. Hier is het vekld uitgevoerd met achterwanden van ca. 185cm en lage wanden van ca. 1 meter. 

Speelvloer:
Voor de speelvloer geldt bij dit type, dat een goed gelegde tegelvloer prima volstaat. Pannavoetbal is tenslotte een variant op het ouderwetse straatvoetbal en dat werd ook op de bestaande ondergrond gespeeld. Vanzelfsprekend kunnen we diverse verschillende speelondergronden leveren,. maar adviseren we dit bij de PS50-serie nooit


Toegang tot het speelveld:
Bij dit type maken we standaard gebruik van een overstapje, ca. 80cm breed en ca. 40cm hoog.

Hier ziet u goed de "ingang" van het pannaveld afgebeeld. 
Optioneel:
U kunt er nog voor kiezen om de lage wanden te voorzien van een zogenaamde leunbuis.

Samengevat:
Voor wie een pannaveldje wil kopen, een zeer leuke pannaveld voor een zeer vriendelijke prijs. Bezoek voor al onze modellen de website.
En indien u interesse heeft, naam dan rustig vrijblijvend contact op, vragen en offertes kosten u niets en we komen graag in contact met u. 

Voor wie wil mailen, dit kan naar: 
info@skwshop.nl
Of u belt tijdens kantooruren naar: 050-2806770


De hartelijke groeten van #allesvoorbuiten totaal-leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes en een passie voor plein en straatsport.


Al weer gepland!
De komende weken komt u ons wat pannavelden en sportkooien betreft weer tegen in o.a. Breda, Arnhem, Wedde, Appelscha, Ommen, Limmen, Leiden en Amsterdam.
Dus wie weet tot ziens... 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten