woensdag 27 april 2016

Sportkooi Wedde geopend door Hans Nijland
Steeds vaker zien we dat sportkooien, pannavelden, geheel belangeloos, feestelijk geopend worden door prominente bewoners uit de buurt of provincie.
Zo hebben we de opening van een door ons ingericht sportief schoolplein in Monnickendam meegemaakt, waar een clinic werd gegeven door Rocky, de meest bekende straat-voetbalster van Nederland.
Een pannaveld in Zwolle, dat werd geopend door Ryan Thomas, in Slochteren de feestelijke opening door de Burgemeester.

Dit keer was de beurt (viel de eer :-)) aan Hans Nijland van FC Groningen die gevraagd was om de door ons geplaatste sportkooi in Wedde te openen.
Hans Nijland heeft en toespraak gehouden waarin ook hij het belang, van het kunnen sporten en sporten in het algemeen voor de jeugd, benadrukt en symbolisch de kooi geopend heeft door de deur te ontsluiten.

De symbolische opening van de sportkooi door Hans Nijland

Een zeer fraaie combi- sportkooi uit onze Premium serie sportkooien, met limoen groene voetbaldoelen en geluidsarme antivandaal basketbalborden zeer enthousiast in gebruik genomen.


Eigen werkzaamheden, bijdrage jeugd.


Ook zien we steeds vaker dat een door de jeugd begeerde pannakooi of sportkooi tot stand komt door een actieve bijdrage va de jeugd door het houden van acties. Op diverse creatieve manieren geld inzamelen om de sportkooi mogelijk te maken, van autowas-acies, tuinwerkzaamheden, sponsorlopen, het organiseren van rommelmarkten, enz....

De gemeente Slochteren heeft zelfs ca. 2 jaar geleden succesvol een "probleem" jongeren probleem, jongeren die overlast veroorzaakten op deze manier succesvol aangepakt.Grote maatschappelijke betrokkenheid.


Allemaal tekenen dat door een grote groep mensen in onze maatschappij, niet alleen gezien wordt dat kunnen sporten, spelen, belangrijk is voor onze jeugd, maar daar ook een actieve bijdrage aan willen leveren. Sporten is  gezond, bevorderd integratie, socialisatie en gewoon plezier.


Voor ons, SKWshop, ook wij vinden nog altijd dat ieder kind in Nederland het recht heeft om gratis te kunnen sporten en daar dragen we actief en met veel plezier een steentje aan bij.
Onze jongens zijn om de sportkooi op tijd af te krijgen voor de geplande opening, zelfs belangeloos (en zonder morren ;-)) om 5 uur 'smorgens begonnen. Dus ook een groot compliment voor het montageteam van Hoving Hekwerk uit Stadskanaal) De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.

Raadgevend adviseur voor de openbare en semi-openbare ruimte en een passie voor plein- en straatsporten.

www.skwshop.nl


Voor het artikel, reportage en alle foto's, zie het artikel:
Jeugd Wedde heeft eindelijk felbegeerde pannakooi in de Westerwolde Actueel


Geluids- en vanmdalisme-arme voetbal- basketbalcombinatie. Afmetingen 10 x 15 meter.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten