zondag 31 juli 2016

voetbaldoel kopen

Volledig gelast senioren voetbaldoel model VD90


De aluminium voetbaldoelen van SKWshop


Voor wie een voetbaldoel of voetbaldoeltjes wil kopen is een bezoek aan de website van SKWshop, absoluut de moeite waard.
We hebben een zeer ruim assortiment en voor iedere leeftijd en ondergrond passend, duurzame en vaak verrassend voordelige oplossingen.

Al onze aluminium voetbaldoelen zijn geproduceerd van zwaar geprofileerd aluminium en voorzien van inwendige hoekverstevigingen. Geproduceerd door vakmensen en zeer hoogwaardig (netjes) afgewerkt.

Doorsnede profiel van onze voetbaldoelen, die geproduceerd zijn van aluminium met een diameter van 118,5mm. 

Hier ziet u de zware hoekconstructie van onze voetbaldoelen, deze is ook nog eens inwendig versterkt

Voetbaldoelen van topkwaliteit


U ziet op de afbeeldingen boven hoe degelijk de constructie en de kwaliteit van de door ons gebruikte materialen. Een voetbaldoel van SKWshop, is een voetbaldoel waar u jarenlang onbezorgd plezier van heeft.


Ruim assortiment voetbaldoelen, altijd wel een paar zeer scherpe aanbiedingen


Als gemeld hebben we een zeer ruim assortiment en daarnaast altijd wel een paar zeer scherpe aanbiedingen. Waaronder de hieronder afgebeelde mini pupillen voetbaldoeltjes uit onze JVD195-serie. Voetbaldoeltjes waarvoor we eigenlijk altijd de complimenten krijgen, als deze geleverd zijn met betrekking tot de afwerking en kwaliteit.
Deze aluminium voetbaldoeltjes zijn leverbaar in diverse afmetingen:

  • 1.2 x 0.8 x 0.65 meter
  • 1.8 x 1.2 x 0.65 meter
  • 3.0 x 1.0 x 0.65 meter


Voetbaldoeltjes JVD195
De 3 x 1 meter nu al voor 325,00 ex btw. Absoluut het topsegment mini voetbaldoel.


Ook voor 5 x 2 meter voetbaldoelen

Onze JVD160-serie verplaatsbare voetbaldoelen, leverbaar in 5 x 2 m. en als 6 x 2 m. voetbaldoel


Ook als het om pupillen- voetbaldoelen gaat hebben we een zeer scherpe aanbieding. 
Onze JVD160-serie. Nu al een volledig gelast aluminium voetbaldoel: 5 x 2 x 0.8 x 1.5 meter voor, 545,00 compleet met net en nethaken! En ook de 6 x 2 meter uitvoering van dit voetbaldoel voor een actieprijs!

De moeite waard!
Indien u een voetbaldoel wilt kopen, is als aangegeven een bezoek aan de website van SKWShop, absoluut de moeite waard. Een zeer ruim assortiment voetbaldoelen en altijd gratis advies. Ook als u uiteindelijk niets of ergens anders besluit te kopen, voorzien we u met plezier van advies. We hebben namelijk een passie voor sport! 


Klik op onderstaande links als u ons gehele assortiment voetbaldoelen wilt bekijken:De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier van de openbare en semi-openbare ruimte en zeer sterk in de inrichting van sportaccommodaties.Kent u onze reservebanken al?


En kent u deze al. Onze reservebanken, ideaal voor toernooien, om tijdens wedstrijden naast uw dug-outs te zetten. U vindt deze op onze website onderaan in de categorie: dug-outs Resevebanken, leverbaar in diverse kleurstellingen en afmetingen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten