zondag 11 september 2016

Voetbalkooi op maat

Overdekte voetbalkooiop dak


Voetbalkooi op een dak bij een school in Leiden.


Wederom hebben we een mooi stuk maatwerk afgeleverd als het om een voetbalkooi, pannakooi gaat. Een prachtige voetbalkooi met 6 doelen, een afsluitbare poort en een net-overdekking.

Wekelijks plaatsen we pannakooien, pannavelden en voetbalkooien. Maar meestal gewoon op het maaiveld. Op gewone speel- en schoolpleinen. Hierin zijn we bijzonder sterk, als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat.

Op basisscholen volstaat meestal een pannaveld uit onze PS50-serie en als de pannakooi, voetbalkooi in de openbare ruimte komt te staan, adviseren we een pannakooi uit onze Premium-serie. Vandalisme- en geluidsarm.

Pannaveld PS50. Ideaal voor jeugd tot een jaar of 14.


Pannaveld Premium. Al leverbaar vanaf 4 x 6 meter. De ideale oplossing voor de openbare ruimte en oudere jeugd.


Speciale vraag :-)


Deze keer was de vraag of we op een nieuwe school een overdekte pannakooi, voetbalkooi konden plaatsen. Voor ons een leuke uitdaging waar we direct ja op gezegd hebben.

Het speciale aan een voetbalkooi of pannakooi die op hoogte geplaatst wordt, is dat er dan windbelastings-berekeningen gemaakt moeten worden waar de pannakooi of voetbalkooi dan aan moet voldoen. En er voldoende mogelijkheden moeten zijn op de kooi volgens de uitkomst van de berekeningen op te monteren (fundering).

Ten behoeve van en fundering is er een extra betonrand gestort, zodat we de voetplaten deugdelijk vast konden zetten. En is in tegenstelling tot een pannakooi die op de grond staat (hier gaan gewoon de staanders de grond in en worden de wandpanelen daaraan gebout) een special frame-constructie ontworpen.


Het resultaat.


Een prachtige overdekte voetbalkooi met daarin maar liefst 6 voetbaldoelen, alle wanden 3 meter hoog en een net overdekking, zodat hier strak 100% veilig gesport kan worden door de leerlingen van de school. We hebben een resultaat neergezet, dat zelfs onze eigen verwachtingen overtrof. 

Overige specificaties:
-afmetingen voetbalkooi: 7.5 x 15 meter
-geluids en vandalisme-arm.
-wanden en het frame zwart gecoat
-pannadoelen, alle signaalrood gecoat, uit onze TRD300-serie


Afbeelding van de montagewerkzaamheden van de voetbalkooiHet eindresultaat. Een prachtige pannakooi cq. voetbalkooi met net-overdekking


Als u boven in de voetbalkooi kijkt, ziet u de spanten van het frame die over de kooi heen lopen. Hierdoor ontstaat er een bijzonder degelijke constructie. Een pannakooi, waar jarenlang onbezorgd in gesport kan worden.


Samengevat, we zijn bijzonder trots op het eindresultaat en op ons montage-team, dat alle zeilen bijgezet heeft, om de pannakooi op tijd voor de opening geplaatst te krijgen. Met 6 man op zaterdag aan het werk gegaan, bij temperaturen van 28 graden op een dak...... Absoluut chapeaux!

Genieten voor het hele team!
We genieten met volle teugen van het feit dat we een steeds sterkere speler worden op het gebied van plein en straatsporten. We met iedereen moeiteloos kunnen concurreren als het om prijs kwaliteit gaat en we dus ook met speciale vragen uit de voeten kunnen.
We denken graag met u mee, van begin tot eind, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.


Al weer twee speciale voetbalkooien in de planning


We hebben al weer 2 hele speciale voetbalkooien in de planning, deze keer wel gewoon op de grond, maar er zitten in beide weer speciale wensen in verwerkt en we kunnen niet wachten totdat we deze voetbalkooien geplaatst hebben. 
Beide voetbalkooien 15 x 25 meter, waarvan 1 met speciale schuine hoekconstructies en de andere een net-overdekking met 6 voetbaldoelen en basketbal erin.
Deze kooien komen beide uit onze Premium-serie sportkooien.

We houden u op de hoogte..........De hartelijke groeten, van echt #allesvoorbuiten
SKWshop. Raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte en een passie voor plein en straatsporten!Onze visie!
Ieder kind heeft recht om gratis en veilig te kunnen sporten en spelen: Gezond, socialiserend en gewoon leuk


Onze straat en schoolplein voetbaldoelen, uit de TRD200-serie


Vaak zijn een paar voetbaldoelen op uw school- of speelplein al voldoende voor een hoop sportief plezier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten