zondag 18 december 2016

Rijwieloverkapping BF1000, een groot succes

Productie van onze BF1000

Enige tijd geleden hebben we u al gemeld dat we de productie van de boogoverkapping model BF1000 in eigen beheer genomen hebben. Dit omdat deze ander uit de markt genomen zou worden en wij dit qua prijs, vormgeving en kwaliteit een ongekend goed product vinden.
Een zeer degelijke en duurzame stalen volbad verzinkte constructie, afgewerkt met helder dubbelzijdig uv-bestendig, slagvast polycarbonaat.

Er is een wals aangeschaft om de ronde profielen te kunnen produceren en hebben we hulpgereedschappen geproduceerd zodat we deze rijwieloverkapping voor dezelfde scherpe prijs in de markt kunnen blijven zetten.


Het resultaat

Er wordt volop geproduceerd en op dit moment verlaten er iedere week wel 1 of 2 van deze fraaie overkappingen onze fabriek in Stadskanaal. Een resultaat waar we bijzonder blij mee zijn. Je neemt bij iedere investering een risico, weliswaar was de algehele overtuiging dat het goed zou gaan, maar dit succes hadden we niet zien aankomen.

De bogen, waarvoor de wals aangeschaft is.

Het afmonteren van een basisdeel van deze rijwieloverkapping. Geproduceerd en gecontroleerd door vakmensen van Hoving Hekwerk uit Stadskanaal

Iedere week verlaten op dit dus moment 1 of 2 van deze overkappingen onze fabriek.
We verwachten dat de komende periode dit aantal zal toenemen, omdat we de bekendheid van dit product door middel van reclame-campagnes aan het vergroten zijn.

Superprijzen!


We hebben de prijs van een basisdeel vast kunnen houden op 1695,00 ex btw. 
U heeft dan een fietsoverkapping met een lengte van 3 meter, waar ca. 6 fietsen in kunnen staan.


Onbeperkt uitbreidbaar:
Het mooie van deze fietsoverkapping is, is dat deze onbeperkt uitbreidbaar is met basisdelen net een lengte van 3 meter. Voor slecht 1295,00 per basisdeel.


Afgebeeld 1 basisdeel en 2 aanbouwdelen. Een bijzonder fraaie fietsoverkapping, die door de transparante afwerking, ouderen en vrouwen een veilig gevoel geeft.

Als bouwpakket, of voor u geïnstalleerd
We leveren deze fietsoverkapping als bouwpakket of volledig voor u geïnstalleerd. Aan u de keuze.


Andere toepassingen rijwieloverkapping BF1000.
Ook zien we steeds vaker dat de BF1000, als rokersruimte buiten cq rookoverkapping ingezet wordt. Daarom hebben we deze overkapping, naast de categorie rijwieloverkappingen, nu ook in de categorie multi-functionele overkappingen geplaatst.
Door de afmetingen is deze hiervoor natuurlijk uiterst geschikt. En ook hiervoor een fraai vormgegeven en prijsvriendelijke oplossing.


Onze BF1000, ingezet als rookruimte buiten. Een prima oplossing

Samengevat.
We zijn dus zeer trots en blij dat het ons gelukt is om deze overkapping in de markt te houden en nog meer de scherpe prijzen te kunnen hanteren.

Indien u geïnteresseerd bent of gewoon vragen heeft, bel of mail ons, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.
Mail: info@skwshop.nl
Tel: 050-2806970

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes


Ook voor de benodigde fietsenrekken kunt u natuurlijk bij ons terecht. Ruime keuze voor scherpe prijzen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten