zaterdag 11 maart 2017

Fietsoverkappingen.. even doorbikkelen nog!

Alleen zitten we nu achter het toetsenbord van een pc

Schrijven... 
De wereld van het schrijven is in een paar jaar tijd verschrikkelijk veel veranderd.
In 90% van de gevallen gaat het om gevonden/gelezen worden op het internet.
Vroeger werd een artikel of een reclame-boodschap in 90% van de gevallen op papier gedrukt. En als voorbeeld: Een krant werd nu eenmaal door de abonnee of koper gelezen. En maakte het niet uit of je een fietsoverkapping, fietsenstalling, overdekte fietsenstalling noemde, rijwielstalling of wat nam maar ook.. En dat is juist zo veranderd!

Nu gaat het vooral om gevonden worden op het internet met je reclameboodschap of artikel. Dus de juiste keywords, longtail and shorttail, waar mensen op zoeken en jij dus op gevonden wilt worden.
En iemand die zoekt, stopt meestal met zoeken op de 1e pagina die in beeld verschijnt. En een boodschap op pagina 3 gaat niet werken. Pagina 1, dat is wat telt!

Voor ons geldt dit dus voor onze producten. Gevonden worden op zoekwoorden en zoekwoord-combinaties. Dus ook wij gaan zitten en schrijven zo ongeveer tot onze vingers bloeden ;-)We zijn op dit moment volop bezig om onze fietsoverkappingen zowel als het om afbeeldingen gaat, als om de zoektermen op positie 1 of 2 te krijgen in de organische zoekresultaten. En mensen geloof me, als je voor de 12e keer teksten aangepast hebt, foto's gewijzigd en toegevoegd...... (Met de term rijwieloverkappingen staan we waar we staan willen, maar hierop wordt minder gezocht) En gaan we dus vol de concurrentie aan met deze termen. Op "fietsoverkappingen" wordt meer op gezocht, dus meer concurrentie (meer competitie vinden we zelf leuker klinken). Je bent toch ook gewoon leuke uitdagingen nodig?
Jezelf realistische doelen stellen en er voor gaan. Voor ons dus: fietsoverkappingen op 1.PDCA

Meten en bijsturen. (De bij veel bedrijven bekende PDCA-cirkel)  plan, do, check, act)
Doel bepalen, een plan maken, uitvoeren, resultaat meten en indien niet gehaald weer naar stap 1.

Winners don't quit!

Gewoon doorgaan dus als je gelooft in je producten, nu verkopen we al wel best veel fietsoverkappingen, maar als je echt de overtuiging hebt (intrinsiek), dat je nog een veel groter stuk van dit marktsegment kunt pakken als ondernemer, omdat je producten (lees; fietsoverkappingen) gewoon qua prijs en kwaliteit dusdanig in elkaar zitten deze ruimte er gewoon is.... je deze kans gewoon moet pakken. Anders ben je geen ondernemer...
Dus doorgaan, doorgaan, totdat we ook hiermee, net als met een aantal andere producten, de markt verder veroveren.


Onze kwaliteits- fietsoverkappingen voor zeer concurrerende prijzen en voor ieder budget wel een oplossing! 


Daarom gaan we door........ schrijven tot onze vingers bloeden ;-)


Fietsoverkapping BF1000, slechts 1 van onze vele mogelijkheden.De hartelijke groeten van #echt allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes
www.skwshop.nl


Leuke primeur voor SKWShop!

Afgelopen week is de grootste rookoverkapping, tot nu toe, die we volledig gemonteerd geleverd hebben afgeleverd. Best even spannend.... een rookoverkapping uit onze Keulen-serie van maar liefst 8 x 2 meter.

Rookoverkappingen, ook daar zijn we zeer sterk in. Afgebeeld de grootste die we tot nu toe volledig gemonteerd geleverd hebben. Rokersoverkapping model Keulen 8 x 2m.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten