zondag 4 juni 2017

Strandvolleybal - beachvolleybal steeds populairder
Een steeds meer opkomende trend strand-tennis en beachvolleybal

We zien dit jaar een grote stijging in de verkoop van onze netpalen > volleybalpalen.
Met name in de strand - beach-volleybalpalen en netten. Misschien ook wel logisch, want het is een sport voor jong en oud, kan in de mix (mannen en vrouwen) recreatief beoefent worden en er is geen kapitale installatie voor nodig).
Om ook in dit segment goed mee te blijven doen en voor ieder budget een oplossing te kunnen bieden, hebben we verdere assortiments-uitbreidingen doorgevoerd voor deze productgroep. En schrijven we dit blog om onze producten nog verder onder de aandacht te brengen.


Onze hardloper

De uitneembare aluminium multi-sportpalen. Traploze netverstelling en daardoor geschikt voor diverse sporten. Volleybal, beach-volleybal, beachtennis, voetvolleybal.. Deze volleybalpalen zijn uitneembaar en worden geleverd met koker, zodat u de grondkokers netjes af kunt sluiten.
Een ideale recreatie-set die natuurlijk ook zeer geschikt is om professionele volleybalwedstrijden te spelen. Het materiaal, geanodiseerd aluminium, is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bijzonder terk en licht van gewicht en dus desgewenst eenvoudig op te bergen.

Deze set kan naast de kleur aluminium naturel ook in het geel of in het blauw geleverd worden.
De naturel uitvoering > al voor 516,00 ex btw.
Ook kan hier een midden-paal bij besteld worden waardoor u eenvoudig 2 volleybal - of strand tennisvelden naast elkaar creëert.

Onze multi-sportpalen, uitgevoerd in aluminium naturel

Ons topproduct

De zware professionele beachvolleybal - strandtennis-palen. Deze worden naar keuze blauw of geel gepoedercoat en voor de grondverankering heeft u de keuze uit verschillende opties. Afhankelijk van of u de palen wilt laten staan, weer kunnen verwijderen of echt een mobiele installatie.
We kunnen een frame leveren ,met de benodigde breedte. U zet dit neer en brengt daarna de zandlaag aan.
Zware aluminium kokers van 100 x 100 mm. Deze volleybalset voldoet volledig aan de allerlaatste beachvolleybalnormen. Deze professionele set, compleet met kevlar beachvolleybalnet en katrollen voor een eenvoudige net-afspanning, al voor 1365,00 ex btw. Een absoluut topproduct.


Een recreatie-set met recreatie volleybalnet, is vaak voldoende voor een hoop sportief plezier voor jong en oud
Netkeuze!

Al onze sets kunnen naar keuze met een volleybalnet geleverd worden of met een geel beachvolleybalnet.De nieuw toegevoegde set: volleybalpalen model Camping

Dit is een set  volleybalpalen van staal rond 76 mm. Ook deze is op diverse hoogtes instelbaar.
De stalen palen met grondkokers zijn volbad verzinkt en kunnen ook naar keuze blauw of geel gepoedercoat worden. En ook voor deze set netpalen geldt weer dat er ook een middenpaal bijbesteld kan worden. Al voor 298,00 ex btw

De nieuw toegevoegde volleybalpalen voor buiten. Model Camping.

Volleybalpalen model Camping, een ideale set voor recreatief gebruik.


Dus nu ook in het goedkope segment een mooie set volleybalpalen, waarmee u een  heerlijk potje strandvolleybal, strand-tennis of een gewoon potje volleybal kunt spelen.
En geldt voor onze netpalen, net als voor onze andere artikelen: "Voor ieder budget en iedere toepassing een passende en duurzame oplossing."Bezoek voor het gehele assortiment onze website.
Indien u vragen heeft, neem dan rustig vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag en vragen kosten u niets.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Ook uw raadgevend leverancier voor de sportieve openbare en semi-openbare ruimte.

www.skwshop.nl
050-2806970
Onze degelijke en duurzame multi-sportpalen in de frisse gele poedercoating. Op de afbeelding ziet u de katrol die u eenvoudig bij kunt bestellen ten behoeve van een zeer eenvoudige handmatige net-afspanning.
Ideaal voor een potje volleybal, beachvolleybal of strandtennis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten