zaterdag 29 juli 2017

Overdekte fietsenstalling

Overdekte rijwielstalling City. Een ideale oplossing voor openbare ruimtes


Fietsoverkappingen - rijwieloverkappingen

De producten die waar we straks op willen gaan scoren, net als dat we nu 1 van de sterkste spelers zij als het om rokersoverkappingen gaat, willen we dit najaar ook onze fietsoverkappingen - overdekte fietsenstallingen beter positioneren.

Kwaliteit en assortiment!
Onze fietsoverkappingen zijn van dezelfde uitstekende kwaliteit als onze rookoverkappingen, alleen hebben we hier gewoon nog minder promotie voor gemaakt.
Ook de breedte van het assortiment is riant. We hebben dus voor iedere vraag, wens en budget wel een oplossing.

Succesfactor
Een gegeven is dat als je succes wilt hebben je je beter kunt focussen op 1 ding. Je aandacht verdelen over 10 dingen, leidt vaak tot 10 x niks.
De rookoverkappingen zijn volgens dit principe gepositioneerd en misschien zijn we daarin al wel de sterkste van Nederland.
Dus voor komend kwartaal, de focus op fietsoverkappingen.
Vandaar ook het wisselende gebruik in dit blog van de term: fietsoverkapping, rijwieloverkapping en overdekte fietsenstalling. We willen namelijk dat Google ons op alle drie de termen op pagina 1 positioneert.Onze BF1000 fietsoverkapping is al een succesnummer als het om fietsoverkappingen gaat. Nog steeds voor actie-prijzen! Komende week plaatsen we alweer 2 van deze overkappingen in de gemeente Kinrooi in Vlaanderen. Een BF1000 fietsoverkapping van 6 meter en nog een BF1000 van 3 meter


Radiocommercial
Ook hebben we onze 1e radio-commercial lopen om de bekendheid van deze/onze producten en naam verder te vergroten.
Hebben we een paar mooie acties-aanbiedingen en zijn we volop aan het linkbuilden.
(Links op andere websites naar onze pagina met rijwieloverkappingen - overdekte fietsenstallingen, om Google ons beter te laten vinden)


Onze Leipzig-serie fietsoverkappingen. Onbeperkt schakelbaar en in een enkele en, zoals afgebeeld in een dubbelzijdige uitvoering leverbaar. Een prijspakker als het om kwaliteits- overdekte fietsenstallingen gaat

Als bouwpakket of voor u gemonteerd
Al onze fietsoverkappingen - overdekte fietsenstallingen kunnen als bouwpakket geleverd worden of volledig voor u geïnstalleerd.

En ook voor deze producten geldt natuurlijk, we komen graag in contact met u, ons advies is altijd gratis, we helpen u graag.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Duurzame oplossingen voor verrassend scherpe prijzen!
Zie voor ons gehele assortiment > fietsoverkappingen

www.skwshop.nl
050-2806970
Ook voor een gesloten fietsenstalling kunt u natuurlijk bij ons terecht
Geen opmerkingen:

Een reactie posten