zaterdag 9 september 2017

Basketbalpalen en basketbalborden

Basketbalpaal Profi. De professionele basketbalpalen voor de buitenruimte

SKWshop heeft zoals bekend een ruim assortiment basketbalen voor de openbare ruimte. Van recreatie-oplossing tot formele wedstrijd basketbalpalen en borden. In hoogte verstelbare basketbalpalen, antivandaal basketbalpalen en onze ideale basketbalpalen voor schoolpleinen, onze rvs basketbalpalen.

Uitbreiding
Toch gaan we ons assortiment nog verder uitbreiden de komende periode. Dit doen we omdat we merken dat de populariteit van basketbal op pleinen nog steeds toeneemt. Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe fabriek en hebben de 1e testorder besteld.
Zodra deze binnen is, beoordelen we de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid, waarna we de beslissing nemen of we de juiste partner hebben.

In het verleden hebben we hier wel eens de plank mee misgeslagen. Mooie afspraken maken en beloftes doen en wij vervolgens in de problemen, doordat de andere partij niet aan de gestelde eisen en afspraken kon voldoen.
Voor ons een leertraject en deze fout willen we dus niet weer maken. Iedere nieuwe leverancier/fabriek wordt nu dus eerst beoordeeld (ge-audit), voordat ze voor ons mogen produceren.
(Zo hebben we net afscheid genomen van een producent uit het buitenland die een rvs buiten-asbakken-lijn voor on produceerde, te veel foutjes...deze wordt binnenkort weer aangevuld met een zeer fraaie Duitse lijn)

Over 2 weken komt de 1e testorder binnen. Indien deze dus ook op dat moment volgens afspraak geleverd wordt en aan de kwaliteitsstandaard van SKWshop voldoet, volgen er mooie uitbreidingen op het gebied van plein en straat-basketbal.

We houden u op de hoogte...............

Montage van uw basketbalpalen
En wist u dat wij in tegenstelling tot een groot aantal andere leveranciers ook de basketbalpalen voor u kunnen monteren en dat voor een verrassend scherpe prijs?Onze topdeals als het om basketbalpalen gaat

Onze verstelbare basketbalpaal model Rothe+ Geproduceerd in Nederland, een ideale basketbalpaal voor basisscholen. Ook met geluidsarm antivandaal basketbalbord leverbaar. 


Onze basketbalpaal Rothe Fixed, hier uitgevoerd met blauw geluidsarm antivandaalbord. Absoluut een topproduct voor een messcherpe prijs. En ook deze 100% Nederlands fabrikaat. 


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte

Mail: info@skwshop.nl
T: 050-2806970Geen opmerkingen:

Een reactie posten