zaterdag 14 oktober 2017

Fietsenrekken en fietsoverkappingen

Fietsenrek model Spirit, net even anders


Fietsenrekken en fietsoverkappingen

Voor wie op zoek is naar fietsparkeeroplossingen (#wateenwoord ;-)) is SKWshop het juiste adres.
Voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Om het u als potentiƫle klant eenvoudiger te maken, zijn we begonnen met het toevoegen van prijsoverzichten van al onze fietsoverkappingen (en rookoverkappingen) die opgebouwd zijn uit standaard-elementen.
U kunt dus eenvoudig bepalen wat u kwijt bent als u voor een bepaalde oplossing gaat.
We hebben hiervoor een knop toegevoegd, kleur oranje, met "prijsoverzicht."Fietsoverkapping model Leipzig

Zie als voorbeeld rijwieloverkapping model Leipzig
Onze Leipzig fietsoverkapping, een overkapping opgebouwd uit zware kokerprofielen en onbeperkt schakelbaar. Deze wordt geleverd in delen met een lengte van 4.3 meter.
Deze kunnen we naar keuze leveren als bouwpakket en voor u monteren.

Rijwieloverkapping - overdekte fietsenstalling Leipzig, hier afgebeeld in een tweezijdige uitvoering met 2 wandpanelen. Al vanaf 880,00 ex btw

Fietsoverkapping model Leipzig, duurzaam en voor een bijzonder concurrerende prijs. Afgelopen week hebben we een mooie uitvoering van 12 meter bij onze zuiderburen afgeleverd.Fietsoverkapping - rijwieloverkapping model BF1000

Deze is opgebouwd uit delen van 3 meter. En naar keuze verzinkt of gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze. Ook hier vindt u nu het volledige prijsoverzicht op de website. Hier zijn wat minder keuzes dan bij de hiervoor genoemde Leipzig, dus hier staan de prijzen als u bij het product komt al op een rij. Nog steeds voor actieprijzen! Al voor 1695,00 ex btw Fietsoverkapping BF1000


Fietsoverkapping BF1000. Prachtige vormgegeven overkappingen voor een superprijs.


Klantvriendelijkheid website
Op deze manier gaan we de komende periode het assortiment overkappingen door en hopen dat we daarmee als het om klantvriendelijkheid van onze website gaat, we het u als potentiate klant weer een beetje geholpen hebben.

Klantcontact
We  vinden het leuk als u ons mailt of belt, want we komen graag in contact met u en proberen allesbehalve anoniem te zijn, in tegenstelling tot een aantal andere grote internet-ondernemingen.
(Daarom hebben we ook blogs, allemaal een FB-pagina, Linkedin profielen Twitteren we, met regelmatig (best veel) persoonlijke posten). Maar we vinden ook dat het website bezoek zo plezierig mogelijk moeten maken en u geen vragen heeft, omdat wij het niet goed voor elkaar hebben.
(Ieder vraag die een klant ons stelt over een product, wordt vaak direct al verwerkt op de website)

Dus de komende periode gaan we door met het toevoegen van prijslijsten die u kunt downloaden en het plaatsen van prijs-overzichten op de manier zoals bij beide fietsoverkappingen hier beschreven.
Stapje voor stapje van A - naar B (beter). Cliche.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop. uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

www.skwshop.nl  Buiten de sterkste!
0050-2806970Nog altijd onze Italiaanse fietsenrekken voor actieprijzen!

Ruim assortiment fietsenrekken voor scherpe prijzen. En onze design-rekken nog steeds voor actieprijzen! Bekijk hoer on assortiment fietsenrekken.

Onze Spirit Steel, slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om fietsenrekken met een fraai design gaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten