zaterdag 18 november 2017

Tribunes "en door......"

Modulaire mini tribunes leverbaar met 2 en met 3 zit-rijenEn door....


Er gebeurt zoveel, dat het amper bij te houden is. We gaan speeltoestellen uit het luxe segment (rvs) toevoegen. Een hele luxe lijn parkeerpalen uit Catalonië importeren en zijn we, vooral Esmée,  bezig met het voorbereiden op het komend voorjaar als het om buiten-fitness en calisthenics gaat. En Ronald is vol gas bezig om de website te optimaliseren zodat we de groei bij kunnen houden.

Ook de administratie wordt verder geautomatiseerd en een aantal zaken ge-outsourced, zodat wij de volledige focus op onze kern-activiteiten kunnen leggen.

Tussendoor hebben we ook nog een vage serverstoring gehad......
En eerlijk is eerlijk zijn we in de afgelopen maanden ongeveer net zo veel belogen en bedrogen als in 3 jaar ervoor.
Lessen die je niet op school leert en dus alleen maar in de praktijk kunt leren.
En het leuke hiervan is, dat ook wij vinden, c.q. de overtuiging hebben. If it doesn't kill you, it makes you stronger.  #volaandebakdus bij SKWshop.


Ons kantoorspreuk is vanwege de hectiek inmiddels: "en door...." en hebben we een superteam dat zich met veel enthousiasme 100% inzet.
Tribunes voor iedere sportaccommodatie

En verder hebben we afgelopen week weer een paar mooie projecten uitgevoerd. We hebben onder andere een fraaie mini tribune  afgeleverd in Vlaanderen. Deze tribunes-serie hebben we nog niet zo lang in ons assortiment. We hadden al mobiele tribunes en grote permanente tribunes. Onze Live en Replay-serie.


Onze mini-tribune  op transport. Deze worden modulair geproduceerd en zijn dus onbeperkt uitbreidbaar. Voor de zittingen heeft u de keuze uit een scala aan kleuren.

Deze tribunes hebben een hoogwaardige afwerking en kunnen naar keuze met 2 of met 3 zitrijen geproduceerd worden. Doordat deze volledig gemonteerd geleverd worden, kunnen deze door de vereniging zelf vrij eenvoudig op het maaiveld gemonteerd worden. Maar net als voor al onze andere producten geldt hier natuurlijk ook dat wij dit ook voor u kunnen regelen.
Tribune Groningen

Ook lopen de voorbereidingen voor de plaatsing van een mooie Replay tribune in Groningen. Het G-team van FC Groningen(Kids United)  is zoals bij een aantal lezers bekend, het goede doel geweest van de 4 Mijl in Groningen j.l
Kids United een geweldig initiatief van Margriet en Onno Kukler, het succesvol opgezet en uitgebouwd hebben van een contributieloze sportvereniging voor gehandicapte sporters. Afgelopen jaar hebben ze voor het eerst een eigen veld gekregen, voorheen zaten ze bij een andere voetbalclub op het veld, en nu als kers op de taart, dus het goede doel zijn geweest en daarmee hun terrein kunnen veranderen in een mini-stadion. Waaronder dus een prachtige tribune uit onze Replay-serie

Tribune Replay afgebeeld de 12 meter uitvoering
We houden u van dit project natuurlijk op de hoogte...Een nieuw product! Zit-tribune of bank..

We hebben een verhoogde mini-tribune, zitbank met een lengte van 3.5 meter toegevoegd aan ons assortiment. Een degelijke aluminium-constructie, afgewerkt met FSC-zittingen en leuningen.
We hebben deze nog maar 2 weken in ons assortiment en de 1e 6 zijn al verkocht. 
Zodra deze geleverd zijn, maken we een aantal mooie productfoto's en plaatsen we deze op onze site.


zitbank verhoogd lengte 3.5 meter

Dus als het om tribunes gaat, hebben we nu absoluut voor ieder vraagstuk een passende oplossing.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.

www.skwshop.nl   Buiten de sterkste!
050-2806970
Onze tribune model Live, waar het allemaal mee begonnen is. Deze staat in Roosendaal. Lengte 20 meter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten