zaterdag 9 december 2017

Straatmeubilair uit Italië

Parkbank Tauri Wood


Straatmeubilair

Het jaar loopt ten einde en we hebben wederom een enerverend jaar achter de rug. Veel geleerd en veel veranderd. Een nieuw team , veel nieuwe producten en veel website-updates achter de rug.
En eerlijk is eerlijk...ook wel even toe aan een beetje rust, zodat we ons weer op kunnen laden en voorbereiden op het nieuwe seizoen.

We hebben nog een paar mooie projecten lopen, die we af moeten sluiten en dan tillen we de dan nog lopende zaken de Kerst en Oud en Nieuw over.

We gaan in ieder geval dit jaar nog een paar mooie projecten met onze Italiaanse parkbanken afronden.
We plaatsen nog een aantal uit onze Tauri Wood-serie, de boven aan dit blog afgebeelde parkbank en we plaatsen nog een aantal parkbanken model Athene, beide straatmeubilair uit de Italiaanse keuken.


Parkbanken model Athene, hier in ral 9005 uitgevoerd

Leuk om te doen

Straatmeubilair en met name parkbanken, vinden we bijzonder leuk om te doen. Niets leuker dan ergens rondlopen in de openbare ruimte en de door jezelf geleverde en eventueel geplaatste meubelen tegenkomen. Een marktsegment waar we ook steeds meer ons stempel opdrukken. En waarom ook niet, we hebben een zeer ruim assortiment en voor ieder budget en iedere smaak wel een oplossing.


Onze zitstenen, Smarties in Utrecht. Deze kom je daar nu al op meerdere plekken tegen, maar het Domplein is toch wel de meest prominente locatie.

En verder hebben we eigenlijk niet zo veel te melden... nog wel veel te doen, maar als aangegeven zitten we aan het eind van het jaar en gaan zo meteen eerst allemaal even heerlijk bijtanken om in het nieuwe seizoen weer vol gas en met veel enthousiasme de buitenwereld te bestormen.

Nieuwe plannen, nieuwe producten en met nieuwe energie :-)


De hartelijke groeten van #echtallesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
SKWshop  Buiten de sterkste!
Fietsenrekken, nog altijd voor actieprijzen!

En ook onze Italiaanse fietsenrekken komt u op meer en meer plekken tegen. Diverse modellen en uitvoeringen. Nog altijd voor actieprijzen!Design fietsenrekken diverse modellen en uitvoeringen leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten