zondag 17 juni 2018

Samen op straat met hoogwaardige straatmeubilair van SKWshop.nl


Straatmeubilair bepaald voor een groot deel de sfeer en aantrekkelijkheid van een openbare ruimte. Een fijne plek om te recreëren nodigt uit om tijd door te brengen. Een fijne zitplek creëert ontmoetingen, die resulteren in fijne gesprekken, wellicht zelfs in vriendschappen die er anders nooit zouden zijn. Een plek waar mensen kunnen eten, drinken, ontmoeten, kletsen, leren maar bovenal kunnen genieten!

SKWshop.nl heeft een breed scala aan straatmeubilair. Fraai vormgegeven, elegant, duurzaam, milieuvriendelijk en functioneel. zijn kernwaarden die onze producten kenmerken. Sinds kort hebben we aan deze producten een nieuwe design serie toegevoegd, dit zijn producten van het kwaliteitsmerk Govaplast.

Govaplast produceert producten uit gerecycleerde kunststof en vormen het perfecte alternatief voor hout en beton.
Straatmeubilair moet aan veel eisen voldoen. Het moet uiteraard bijzonder sterk zijn, lang meegaan en bovenal veilig zijn. De producten geproduceerd uit gerecycleerde kunststof zijn van dermate hoge kwaliteit dat wij als SKWshop.nl zonder moeite en vol vertrouwen 10 jaar garantie geven op deze producten.

De voordelen van massief regeneraat straatmeubilair - parkbanken en picknicksets op een rij:

  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam
  • Vandaalbestendig / hufterproof
  • Slijtvast
  • Weerbestendig
  • 100% Recyclebaar
  • Rot bestendig
  • Graffiti bestendig
  • Splintervrij


Een greep uit onze zeer ruime collectie....

Picknickset model Matrix, prachtig design, een aanwinst voor de buitenruimte

Picknickset Lyon, de ultieme duurzaamheod voor een verrassend scherpe prijs.

Leverbaar in een uitvoering met zitbanken zonder leuning en als picknickset met banken met rugleuning. Tevens verkrijgbaar in een mini variant voor de kinderen. Mini picknicktafel Oslo JuniorLoungestoel Atlantic

Een uniek design en een ware toevoeging op onze range straatmeubilair, simpel doch een echte blikvanger. De kunststof en verankering op harde ondergrond maken van deze lounge stoel een oerdegelijk, veilig en vandalismebestendig straatmeubilair.De hele Matrix-lijn, afgebeeld in een fraaie bi-color uitvoering.
Picknickset, parkbank zonder leuning en de parkbank met leuning 


Een zwaar uitgevoerde parkbank met of zonder rugleuning, uit de duurzame ECO-lijn. Gemaakt van gerecyclede kunststoffen en net als de andere parkbanken uit deze lijn is ook deze bank weer voor 100% recyclebaar. De parkbank Matrix is een bijzonder mooie variant op de klassieke parkbanken.

Alle producten uit onze design serie straatmeubilair zijn in diverse fraaie kleuren en kleurencombinaties leverbaar.

Voor een volledig overzicht van onze kunststof parkbanken, kunststof boombanken en kunststof picknicksets verwijs ik u graag naar onze website: https://www.skwshop.nl/parkbanken-kunststof

Op zoek naar straatmeubilair van ander materiaal? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment:


De hartelijke groeten, van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semiopenbare ruimtes, altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes. We helpen u graag!

www.skwshop.nl Buiten de sterkste!Geen opmerkingen:

Een reactie posten