zondag 21 oktober 2018

Mini tribunes van SKWshop

Onze mini tribune uitgevoerd met 3 zit-rijen en kuipstoeltjes in de clubkleuren

SKWshop, ook voor tribunebouw het juiste adres. Of het nu om een grote overdekte tribune gaat, verplaatsbare tribunes voor evenementen of de hierboven afgebeelde mini tribune.

MHV Maarssen
Afgelopen week hebben we weer 1 van onze mini tribunes geplaatst in Maarssen. Een fraaie uitvoering met 3 zitrijen en kuipzitjes in de clubkleuren.
Deze fraaie mini-tribunes zijn absoluut een aanwinst voor iedere sportaccommodatie. Kwaliteit voor een scherp prijs.
Dus ook bij MHV Maarssen kunnen de supporters nu op een prachtige manier de wedstrijd bekijken op de door SKWshop geleverde mini tribune. We wensen de toeschouwers daar veel comfortabel kijkplezier toe.

Leverbaar in een uitvoering met 2 zit-rijen en in een uitvoering met 3 zit-rijen. U kunt voor de zittingen kiezen uit planken van FSC hardhout of de afgebeelde kuipstoeltjes. Diverse kleuren leverbaar.
Deze tribunes zijn zeer goed zelf te plaatsen, want ze worden desgewenst (in delen) gemonteerd geleverd. In Maarssen is gekozen voor montage door ons.
De achterzijde van de tribune wordt de komende week nog voorzien van onze reclamebord ophangrails PRO. Nog altijd voor actieprijzen en de beste oplossing om uw sponsorborden te presenteren.


Indien u ook interesse heeft in een dergelijk tribune, we informeren u graag. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en we komen graag met u in contact. De minimale lengte van deze tribunes is 6 meter en dan iedere keer uit te breiden met lengtes van 1.5 meter.

Zwaar verzinkte materialen zorgen ervoor dat u jarenlang onbezorgd plezier heeft van uw tribune. De voetplaten zorgen ervoor dat u deze eenvoudig vast op met maaiveld kunt zetten. Deze tribune is gemonteerd op poeren van 30 x 30cm.

De volgende...
De volgende tribune die we gaan bouwen is een tribune uit onze Replay-serie. Een grote overdekte tribune met 4 zitrijen. Deze komt op het terrein van Kids United het G-team van FC Groningen.

Tribune Replay uitgevoerd in een lengte van 12 meter. Deze gaan we binnenkort plaatsen bij Kids United in Groningen

Voor ons gehele assortiment zie > tribunes SKWshop We hebben een ruim assortiment, staan u graag te woord en helpen u graag.


Ander leuk nieuws..
We hebben voor het eerst 1 van onze pannakooi basketbalcombinaties opgeleverd met een blauwe speelvloer. Meestal wordt er gekozen voor de kleur rood.
Niets bijzonders op zich maar we vinden het eindresultaat, het plaatje, zo mooi geworden. Daarom laten we deze even zien in dit blog.

De tegelvloer van deze mini voetbalkooi met basketbal is afgewerkt met een Granuplast-rolcoating met stroefheidskorrel en voorzien van gele basketbal-belijningen en witte voetbal-belijningen. Deze prachtige combinatie staat in Amsterdam.


De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

www.skwshop,nl  - Buiten de sterkste
050-2806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten