zondag 18 november 2018

informatieborden - publicatieborden

Onze Topline informatieborden, de beste keuze voor buiten

Informatiebord of publicatiebord nodig?
De Topline van SKWshop, scharnierloze informatieborden! Alle modellen uit onze Topline zijn uitgevoerd met een uniek scharnierloos concept.

Deze publicatie- informatieborden zijn ontwikkeld in samenwerking met de Aldi. Een klant die veelvuldig informatie moet wisselen en borden op locaties heeft, die bloot staan aan alle weersomstandigheden en actief heeft meegewerkt aan het concept, om informatieborden te krijgen die probleemloos alle weersomstandigheden en intensief gebruik aan kunnen.
Scharnieren gaan nu eenmaal relatief eenvoudig kapot, zeker als er een beetje onvoorzichtig met het bord omgesprongen wordt.
Net als de toegepaste vorstvrije sloten en de bijzonder duurzame en degelijke gasveren.
Bovendien zijn ze voorzien van een schroefloze achterwand en een continue beluchting tegen condenseren.

De beste keuze voor buiten!
Bij normaal gebruik, geven we zelfs 10 jaar garantie! Leverbaar in diverse afmetingen, staand en liggend en bovendien kunnen ze gepoedercoat worden in een fraaie ral kleur van uw keuze.
Door het slimme productie-proces. LEAN, kunnen we deze bovendien voor een zeer scherpe prijs leveren. Wandmontage of vrijstaand met de optionele staanders.
Uitgevoerd met LED-verlichting en/of een tekstlijst.... Aan u de keuze.

Montage/installatie van uw informatiebord(en)
Ook dat kunnen we natuurlijk voor u regelen.
Bezoek de website > SKWshop- informatieborden voor de mogelijkheden en prijzen. Staat uw afmeting er niet bij? Ook maatwerk is mogelijk.


Topline informatieborden, u komt deze steeds vaker tegen. Ook voor de afgebeelde, bijzonder fraaie, picknickset model Rest kunt u bij ons terecht.

Budget-Line De Silver-serie
Ook hebben we een zogenaamde budget-lijn, zeer voordelige informatieborden en toch van een uitstekende kwaliteit! Zogenaamde Posterborden, met een diepte van slechts 30 mm. Waarvan effectief 10 mm.
Ook deze zijn scharnierloos en kunnen zowel vrijstaand als aan de wand geplaatst worden.
Ook deze informatieborden, overstijgen de gemiddelde kwaliteit. Degelijk Duits fabricaat en volgens de LEAN-principes geproduceerd.

De Silver-serie publicatieborden, met een diepte van slechts 30 mm.
Ook hier kunt u de uitgebreide informatie en de prijzen op de website van SKWshop vinden > informatieborden Silver-Line.


Dus net als met onze andere producten geldt hier, voor ieder budget en iedere situatie een passende oplossing voor een zeer concurrerende prijs. 
Snelle levering en bij vragen, altijd gratis advies. We helpen u graag :-)

www.skwshop.nl - Buiten de sterktse!


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
T 050-2806970

Onze parkbanken en picknicksets van regeneraat

Ook Rotterdam heeft afgelopen week gekozen, bij een in te richten buitenterrein voor onze parkbanken en picknicksets van massief regeneraat! We hebben ook hier een zeer ruim assortiment, waaronder ook beton, staal en rvs, maar vinden het altijd weer fantastisch als er een milieubewuste en duurzame keuze gemaakt wordt.
Een lijn straatmeubilair waar we voor 200% achter staan.
Zie voor het gehele assortiment > parkbanken kunststof

Nogmaals de voordelen van massief regeneraat straatmeubilair op een rij:

  • duurzaam
  • uitstekende kwaliteit
  • absoluut niet duur
  • geen onderhoud
  • grafittiproof
  • zeer veel modellen en uitvoeringen
  • 100% geproduceerd van gerecyclede materialen en zelf ook we 100% recyclebaar.

Klanten wantrouwen af en toe de term kunststof, maar er is nog nooit en echt nooit 1 klant niet blij geweest met geleverde meubelen uit deze lijn. En dat durven we met droge ogen te zeggen ;-)Picknickset Matrix in een fraaie bi-color uitvoering, slechts 1 van de vele mogelijkhedenGeen opmerkingen:

Een reactie posten