zondag 9 december 2018

Buiten fitness -calisthenics


De calisthenics toestellen van SKWshop, buiten fitness op zijn mooist

Calisthenics, een steeds populairder wordende sport. Logisch, want wat is er nu mooier dan samenzijn, trainen met gelijkgestemden in de open lucht. Met de nadruk op een gezondere bevolking, investeren steeds meer gemeenten in buiten-fitness en calisthenics toestellen. Een trend die wij toejuichen :-)

Het grote voordeel van een calisthenics-park t.o.v. buitenfitness toestellen is dat er geen bewegende delen zijn en het dus eigenlijk nooit afgaat. Geen enkele vorm van slijtage aan het toestel.


Calisthenicspark Nippur S

Ook afgelopen week hebben we weer een mooi calisthenics toestel mogen plaatsen in de gemeente Nijmegen. Een calisthenicspark uit onze Nippur-serie, deze hebben we ook al in Groningen en in Amersfoort geplaatst. SKWshop is importeur dealer van het merk Revolution, de reden dat we hiervoor gekozen hebben is dat de materialen van deze calisthenics -toestellen tot de allerdikste en zwaarste behoren die de markt te bieden heeft. Absolute topkwaliteit en bovendien een zeer ruime keuze en ook maatwerk is mogelijk.
We hebben er heel bewust voor gekozen, om hier niet het het goedkope segment mee te doen. Er zal maar iets gebeuren... Veiligheid en duurzaamheid voorop!


Bovendien kunt u voor de afwerking van uw toestel uit een combinatie van (maximaal) drie verschillende kleuren kiezen, waarbij zo goed als iedere ral kleur mogelijk is en kunt u de naam van de sponsor of uw vereniging op het toestel laten aanbrengen. U kunt uw toestel dus perfect bij uw huisstijl of omgeving laten passen
We laten u voordat u uw akkoord geeft, vanzelfsprekend eerst een 3D-tekening zien met de daarin door u gekozen kleuren, zodat u ook hier zeker weet dat u de juiste keuze maakt


Volledige ontzorging of zelfwerkzaamheid

Indien u een calstishenics -toestel of compleet buiten fitness park wilt kopen, kunt u er natuurlijk voor voor kiezen deze zelf te installeren, er zit namelijk een duidelijke handleiding en funderingsschets bij. En met handige vrijwilligers kunt u gewoon een hoop geld besparen.
Maar ook kunnen wij u volledig ontzorgen, afgraven, funderingen leveren en stellen, alle zand aanbrengen en vervolgens het park installeren en afhankelijk van uw keuze de valdempende onderlaag verzorgen. (Hier wordt meestal gekozen voor een valdempende kunstgras ondergrond, zandgevuld). Leverbaar in diverse kleuren.


Het afgraven van de grond in Nijmegen. 

Hier ziet u dat de poeren gelegd en gesteld zijn en het calistenics toestel er al op is gemonteerd

Vervolgens wordt alles weer afgevuld met zand. Nu kan het zand aangetrild worden en komen er valdempende foamplaten op met een dikte van ca. 70mm. Dat heeft een HIC-waarde van 2.7 meter. (valhoogtebescherming 2.7 meter)
Ons calisthenics -park in Amersfoort, hier is gekozen voor groen kunstgras met valdemping

Calisthenics -toestel in Groningen, hier is gekozen voor een blauwe valdempende ondergrond van kunstgras.


Absolute topkwaliteit

Buiten fitnessen met een calistenics toestel of -park van SKWshop betekent niet alleen dat u voor de allerbeste kwaliteit gaat, maar ze zijn ook nog eens bijzonder fraai om te zien,. Dus ook optisch, een aanwinst voor uw buitenruimte. Uitbreidbaar met diverse attributen bovendien.

Indien u interesse heeft, we informeren u graag. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets.
Zie voor ons gehele assortiment, calisthenics SKWshop.nl


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste
050-2806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten