zaterdag 11 mei 2019

voetbalkooi met drainbeton en fietsenstallingen

Voetbalkooi met basketbal en drainbeton speelvloer

Een paar leuke projecten van afgelopen week...
We hebben weer een zeer fraaie voetbalkooi opgeleverd, in Willemstad deze keer. Wederom een sportkooi uit onze populaire Premium-serie. Geluids- en vandalisme-arm, volledig gelaste voetbaldoel - basketbalunits en als speelvloer is er deze keer gekozen voor waterdoorlatend beton met een fraaie coating en belijningen.
Als het om de prijs- kwaliteitsverhouding gaat is een voetbalkooi uit de Premium-serie nog altijd de beste keuze. Jarenlang onbezorgd spelplezier voor uw sportieve jeugd. Absoluut een aanwinst voor uw sportieve jeugd. Ook is erbij deze voetbalkooi gekozen voor ons speciaal gezette leunprofiel, waardoor er een absoluut supercourt ontstaat.

De achterwanden 4 meter hoog, dan op de lange zijde naar 3 meter en op het lage gedeelte van 1 meter hoog, ons speciaal gezette leunprofiel

Als u overweegt een voetbalkooi of pannakooi te kopen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij SKWshop.nl, de prijzen zullen u zeer aangenaam verrassen en ons advies is altijd gratis.

Meer informatie vindt u op:



Onze Premium pannakooien, ook daarvoor geldt, de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Geluids- en vandalisme-arm.

Pannakooi Premium 5 x 10 meter. Ook deze is uitgevoerd met het speciaal gezette leunprofiel




Overdekte fietsenstallingen
Op dit moment zijn we in Hoofdorp bezig met de plaatsing van een zeer fraaie uitvoering van onze City- fietsoverkapping en begint onze nieuwe 4.5 meter overkapping uit onze BF1000-serie ook steeds meer klanten te vinden. Tot voor kort was deze overkapping leverbaar in een 3 meter uitvoering, welke onbeperkt uitbreidbaar was (is) met aanbouwdelen van 3 meter. Altijd genieten als productontwikkelingen een succes zijn.

En ook voor onze overdekte fietsenstallingen geldt, voor iedere smaak en ieder budget een oplossing.


De overdekte fietsenstalling in Hoofddorp, model City. Absoluut een aanwinst voor het moderne buitenbeeld


Onze fietsoverkapping BF1000, in de nieuwe 4.5 meter uitvoering


En verder...
En verder hebben we weer een paar mooie website-updates gehad, besloten dat we een lijn hardhouten plantenbakken gaan toevoegen aan ons assortiment en zijn we een aantal mooie zaken bezig waar we u hopelijk binnenkort meer over kunnen vertellen..



De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste
0031(0)502806970





Geen opmerkingen:

Een reactie posten