zaterdag 22 juni 2019

Ontwikkelingen SKWshop

Voetbalkooi met basketbal in Borculo

Volop in beweging
We zijn weer volop in beweging, als vorige keer benoemd een zeer volle agenda als het gaat om plein- en straatsporten. Afgelopen week hebben we o.a. de voetbalkooi met basketbal hierboven geplaatst en omdat we deze kleurencombinatie zelf erg leuk vinden, even deze foto bovenaan dit blog.

De ontwikkelingen
De afgelopen periode hebben we een aantal processen aan de achterkant verbeterd (website) en een aantal geautomatiseerd. Alles is nog niet 100%, maar het geeft ons wel meer tijd en ruimte om weer verder te verbeteren en te ondernemen.

Piani Epoxy
Ook de Groningse jonge ondernemer Deny Pluim van Piani Epoxy die we ondersteunen, is verhuisd naar Groningen en heeft nu een goed geoutilleerde werkplaats. De eerste leuke opdrachten zijn binnen, waaronder het reviseren van een prachtige grote design buitenbank in Groningen bij het Poortje (jeugd-detentie-centrum). Heeft de 1e mooie opdrachten binnen voor het produceren van fraaie Epoxy (rivier) tafels en voert daarnaast ook nog kleine klusjes voor ons uit.
Zoals het installeren van de hieronder afgebeelde automatische parkeerbeugel Parklio.

Afgeleverd en geïnstalleerd in Haren (Groningen) onze voordelige automatische parkeerbeugel model Parklio, door Deny Pluim van Piani Epoxy.

Dus ook hier krijgen weer capaciteit vrij die we in gaan zetten om zelf weer leuke verbeter- en groeistappen te maken.


Administratie
Met de komst van Kiowa, hebben we ook op de administratie extra capaciteit gekregen. Een jonge enthousiaste dame die zich snel ingewerkt heeft en ook uitstekend in ons team past.

Ruimte dus voor nieuwe dingen :-)


Diverse plannen
We hebben diverse leuke ideeën op de plank liggen, waaronder het bouwen van een paar shop-in-shops. Met name standaardproducten kunnen we dan sneller en efficiënter leveren.
De 1e shop-in-shop die we op gaan zetten betreft onze rookabri's - rookoverkappingen. Hierin zijn we zo ongeveer de sterkste spelen van Nederland en België en kunnen door deze extra site, het grote aantal aanvragen beter en eenvoudiger verwerken. Leuker voor u als klant en leuker voor onze back-office. Win-win dus :-)
Al onze standaardmodellen rookoverkappingen, zonder extra opties zijn hier dan ook te vinden. De speciale uitvoeringen blijven via de huidige website lopen.


Rookabri - Keulen zoals deze straks ook op de nieuwe shop te vinden is


Kantoorunits
Ook hierin gaan we verder uitbreiden. Nynke heeft zich de laatste tijd veel bezig gehouden met alle opdrachten en offertes. Zij heeft voorgesteld, vanuit de opgedane (klantcontact) ervaring, om ook hier een extra site te gaan bouwen, gekoppeld aan SKWshop, maar dan veel uitgebreider als het om verstrekken van informatie en onze mogelijkheden gaat, zodat de klant sneller en overzichtelijker ziet wat deze mogelijkheden allemaal zijn. (Dit is namelijk zo uitgebreid, dat dit niet op de huidige website allemaal weer te geven is).
We zijn dealer van WSM-GMBH voor Nederland en België (+de ABC-eilanden)en dat is 1 van de sterkste international spelers als het om (maatwerk) kantoorunits gaat.
Hierdoor kunnen wij dus dezelfde sterke positie t.o.v. de concurrentie bekleden in Nederland en België als het om maatwerk kantoorunits gaat. Voor binnen en voor buiten. Ook zij (WSM) schuiven over 2 week bij ons aan tafel om deze plannen verder in te vullen en uit te werken.

De kracht van onze (WSM) producten is namelijk bij veel dealers bekend, want maandelijks zijn er nog bedrijven in Nederland die proberen dealer van WSM -GMBH kantoorunits te worden of rechtstreeks bij hen te kopen. Logisch natuurlijk...


Kleine kantoorunit model VC voor de binnenruimte


Geweldig team
En zo kunnen we nog wel even doorgaan... Ondernemen zit in ons bloed en het leuke is, is dat dit bij iedere medewerker aanwezig is. Om dit te bewerkstelligen hebben we de afgelopen jaren een paar wisselingen ondergaan, maar we kunnen nu spreken van een topteam! Niet omdat we individueel geweldenaars zijn, maar we zijn wel geweldig als team ;-)


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte

Continu in beweging.....genoeg te doen..


SKWShop.nl - Buiten de sterkste
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag :-)

0031(0)502806970


De dames van SKWShop, ook tijd voor gezelligheid :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten