zaterdag 14 september 2019

Pannakooi Match, basketbal en Volendam

Deny Pluim met het nieuwe team van Donar, ook daar zijn we samen met Piani Epoxy sponsor van


Leuke week

Een week met veel leuke zaken achter de rug. Zo hebben we de kaarten voor het nieuwe basketbal-seizoen gehaald. En doen we nu dus voor het eerst basketbal-sponsoring, samen met Deny Pluim van Piani Epoxy. (Piani Epoxy is zoals vaker geschreven, een meubelmakerij gespecialiseerd in rivier (epoxy-tafels). Naast bij FC Groningen, zijn we dus nu ook regelmatig in de Donar-tempel te vinden.Pannakooien

Ook hebben we weer een aantal pannavelden en pannakooien afgeleverd, waarvan we even 2 benoemen in dit blog, omdat het speciale uitvoeringen zijn, die we zelf ook erg mooi vinden.

Pannakooi Match, onze wedstrijdformaat pannakooi, die zowel als mobiel pannaveld voor evenementen e.d. gebruikt kan worden en als permanent pannaveld op speel- en schoolpleinen.
We hebben een fraaie 2 kleuren-uitvoering gemaakt voor FC Groningen in de maatschappij. Een eindresultaat waar we zelf zeer blij mee zijn :-)


Onze pannakooi wedstrijdformaat (diameter 6 meter) uitgevoerd in de kleuren van FC Groningen. Deze hebben we gemaakt voor FC Groningen in de Maatschappij, en doet mee in de actie "Gezond Scoren" die eind september gaat lopen


Nog een speciale uitvoering, een pannakooi van gelaste frames. Ook een pannaveld - pannakooi uit onze Match-serie, maar dan een extra grote uitvoering van de vierkante. (Normaal afmetingen 4 x 6 meter). Op klantverzoek hebben we deze geproduceerd in een uitvoering van maar liefst 5 x 9 meter.

Pannaveld Match in een extra grote uitvoering. Doordat bij deze serie pannavelden en pannakooien de frames volledig gelast zijn, ontstaat er een zeer stille (contactgeluidsarme) pannakooi, zeer geschikt voor plaatsing direct bij bijvoorbeeld woonhuizen.Volendam

Regelmatig monteren we ons reclamebord-ophangsysteem PRO, maar nu was de tijd dusdanig krap dat Deny Pluim (piani Epoxy) alles aan de kant heeft gegooid en naar Volendam is gevlogen om nog net op tijd het veld wedstrijd gereed te krijgen. Onze dank hiervoor :-)


Reclamebord op-hangsysteem PRO, dog altijd een top-aanbieding van SKWhop


Verder..

-Hebben we een nieuwe E-scooter aan ons assortiment toegevoegd.
-Komen we gestaag verder met de nieuwe kantoor-unit website.
-Zijn we bijna door de opstartproblemen van ons geautomatiseerde administratiesysteem heen.


Succes

En is onze BF1000 fietsoverkapping aanbieding een groot succes, eerlijkis eerlijk, gezien de zeer scherpe prijsstelling hadden we ook niet anders verwacht.
Nog altijd een buitenkans voor wie een fietsoverkapping met een luxe uitstraling zoekt, voor een scherpe prijs. Volledig voor u geinstalleerd!


Fietsoverkapping BF1000, leverbaar vanaf 3 meter en onbeperkt uitbreidbaar.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste
*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten