zaterdag 18 januari 2020

Fietsoverkapping kopen? Voor ieder vraagstuk een oplossing!

Fietsoverkapping Laura in de dubbele uitvoeringOverdekte rijwielstalling - fietsoverkappingen

SKWShop, misschien wel 1 van de meest ruime keuze als het om overdekt fietsparkeren gaat.
Van onze zeer voordelige fietsoverkappingen Karin en model Leipzig, die we beide als bouwpakket aanleveren of naar keuze voor u installeren. De oplossing voor wie degelijkheid/duurzaamheid en niet te veel geld uitgeven het belangrijkst koopargument is. Tot exclusieve design-overkappingen, van elegant tot strak en modern.

Overkapping Karin en Leipzig zijn beide leverbaar vanaf 4.3 meter en onbeperkt uitbreidbaar met delen van 4.3 meter. Leverbaar in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering.
Leverbaar met of zonder zijwanden, aan u de keuze. Snelle levering!


Fietsoverkapping model Leipzig, hier afgebeeld lengte 4.3 meter in de tweezijdige uitvoering. Gezien d ekwaliteit een absolute prijspakker


Onze voordeligste, fietsoverkapping model Karin. Ook deze is hier afgebeeld in lengte 4.3 meter in de tweezijdige uitvoering.


Fraai design

Ook dan hebben we diverse mogelijkheden, zoals het boven aan dit blog afgebeelde model Laura. Fraai Italiaans design, een fietsoverkapping van topkwaliteit en als je deze tussen zijn concurrenten plaatst, doet deze probleemloos mee. Een overkapping voor een prijs waar je niet snel een vergelijkbare voor kunt vinden. Absoluut een aanwinst voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Enkelzijdig en tweezijdig leverbaar. De staaldelen verzinkt en gepoedercoat in een fraaie ral kleur van uw keuze.

Of onze City, een zeer strak vormgegeven fietsoverkapping - rijwieloverkapping afgewerkt met gehard ESG veiligheidsglas. Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en dan onbeperkt uitbreidbaar met delen van 1.5 meter. Afgewerkt in een ral kleur van uw keuze.
Ook deze is leverbaar in een enkelzijdige en dubbelzijdige uitvoeringen. Een zeer fraaie oplossing als u houdt van een modern buitenbeeld


Fietsoverkapping model City in de 2-zijdige uitvoering, lengte 4.5 meterOf wat dacht u van onze top-aanbieding!

Onze overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping model BF1000. Deze transparante fietsoverkapping afgewerkt met 2-zijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat, is nog altijd een top-aanbieding voor wie een fraai vormgegeven fietsoverkapping zoekt. Een absolute topdeal!

Onze BF1000, is leverbaar vanaf een lengte van 3 meter. Voor de afwerking van het frame heeft u de keuze uit de verzinkte uitvoering of afgewerkt in een ral kleur van uw keuze, zodat u deze perfect bij uw smaak of huisstijl aan laat sluiten.Fietsoverkapping BF1000, lengte 6 meter gecoat in diepzwart.Nog meer mogelijkheden..

Dit waren enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment. Indien u alle mogelijkheden wilt zien, ga dan naar SKWshop > fietsoverkappingen
En bij vragen, bel of mail ons, we helpen u graag en vragen kosten u tenslotte niets :-) We staan u graag te woord.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Fietsenrekken

Ook voor fietsenrekken, ruim assortiment en messcherpe prijzen. Ook hier, van standaard tot fraai design.

Fietsenrekken van SKWshop, scherpe scherpe prijzen en topkwaliteit! Hier afgebeeld onze Spirit Concrete, uitgevoerd in een frisse gele ral kleur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten