zaterdag 29 februari 2020

Rookabri - rookoverkapping model Jena

Rookabri Jena, een goedkope en duurzame oplossing


Roken, nog altijd een actueel onderwerp. Een zoals iedereen weet een ongezonde bezigheid, maar wel een verslaving waar je niet 1,2,3, vanaf komt.
Ook ik heb er geen enkel probleem mee dat roken in Nederland en België steeds moeilijker gemaakt wordt, een ander hoeft ten slotte geen last te hebben van onze (ja, onze) rook. Ik ben zelf helaas ook een roker en heb al meerdere pogingen gedaan om er vanaf te komen.

Toekomst..
Ooit zal er hopelijk een rookvrije generatie opstaan, door alle voorlichting, maatregelen en verboden, maar de realiteit is dat samen met mij er vele anderen nog roken en dus vastzitten aan deze vervelende verslaving. En we daarom dus wel een plek nodig zijn waar droog mogen en kunnen roken (in de buitenruimte) en de niet-roker daarbij niet tot last zijn..

Deze oplossing hoeft niet duur te zijn!
Ook de meeste werkgevers hebben door dat een 100% rookvrije omgeving wel wenselijk is, maar nog altijd een utopie. Dus wordt er gelukkigerwijs nog altijd (fors) geïnvesteerd in rookabri's op bedrijfsterreinen.
En zijn er voor zowel de roker als de werkgever, die de investering doet, ook diverse goedkope en toch zeer degelijke oplossingen, waaronder onze goedkope (marketing-technisch is voordelig een beter woord) rookabri model Jena.

Nog altijd 1 van onze meest verkochte..
Deze rook-abri is nog altijd naast onze Keulen, onze meest verkochte en dat komt primair door de gunstige prijsstelling. Leverbaar in twee afmetingen:

  • c.a. 1.5 x 1.5 m  (Jena)
  • c.a. 3    x 1.5 m. (Jena Maxi)

Uitvoering/afwerking:
Voor het aantal wanden bij de beide afmetingen kunt u kiezen uit 2 of 3 wandafdichtingen van semi-transparante PVC-golfplaat.

Voor de afwerking van de ijzerdelen:
  •  verzinkt
  •  verzinkt en daarna gecoat in ral 9002 (grijs-wit)

Rookabri - rookoverkapping model Jena, afgebeeld in de Maxi-uitvoering. Afmetingen c.a. 3 x 1.5 m. IJzerwerk verzinkt en uitgevoerd met 3 wanden.Levering en montage:
Deze rookoverkapping wordt als bouwpakket geleverd en deze is goed door handige medewerkers of vrijwilligers te monteren. Maar montage door ons behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, de montageprijs is afhankelijk van de ondergrond en locatie, maar meestal krijgen wij deze overkapping rond de 450,00 ex btw voor u geplaatst. We informeren u hierover graag.De kist/verpakking waarin deze voordelige (goedkope) rookabri geleverd wordt.


U heeft deze rookabri al vanaf 977,00 ex btw


Als u dus uw rokers een plek wilt geven en niet te veel geld, dan is onze rookabri Jena dus een uitstekende keuze.


En voor wie een grotere  rookabri - rookoverkapping  of een overkapping met uitstraling zoekt hebben we ook diverse mogelijkheden. Van standaard tot exclusief design.

Bezoek voor alle mogelijkheden onze website > rookoverkappingen - rokersoplossingen.
Snelle vrijblijvende offertes, altijd gratis advies en we staan u graag te woord.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. We helpen u graag.


www.skwshop.nl - Buiten de sterkste

*05(0)2806970
M: info@skwshop.nl


Onze Jena 1.5 x 1.5 m. Uitgevoerd met 3 zijwanden en het ijzerwerk verzinkt en gecoat in ral 9002.Geen opmerkingen:

Een reactie posten