zaterdag 4 april 2020

Voetbalkooien en pannakooien

Overdekte voetbalkooi model Premium met kunstgras speelvloer

Afgelopen week zijn we weer druk bezig geweest met de aanleg van voetbalkooien en pannakooien.


1 Rotterdam
Een grote overdekte voetbalkooi in Rotterdam, alle wanden 4 meter hoog en bovenop een net van geknoopt Pe Maas 120 x 120mm, zodat de bal niet uit de kooi kan vliegen. Deze fraaie sportkooi staat namelijk op een vliegveld :-)

De wanden zijn zwart gecoat en opgebouwd met zware dsm matten en Security staanders. Alle ijzerdelen volbad verzinkte, na lassen, dus deze voetbalkooi kan probleemloos jarenlang de weersomstandigheden trotseren.

Speelvloer:
Hier is gekozen voor een zandgevulde Multiplay kunstgrasvloer 24mm. in het midden het logo van de brandweer en tevens is het veld voorzien van ingelegde belijningen voor voetbal, volleybal, basketbal en tennis.

Tevens is de speelvloer voorzien van grondpotten met deksels t.b.v. de uitneembare tennisnet-palen en volleybalpalen. Zodat dit met recht een multi- sportkooi genoemd kan worden.
De voetbaldoelen met de baskets er boven zijn onze volledig gelaste units met daarboven een geluidsarm antivandaal basketbalbord, de ultieme duurzaamheid.

Onze Premium-serie voetbalkooien, nog altijd de beste koop als het om prijs-kwaliteitsverhouding gaat.

Het zand nog verder "invegen" en deze voetbalkooi uit onze Premium-serie is gereed voor gebruik


2: Haps
Een zeer fraaie pannakooi (lage wanden dus eigenlijk pannaveld) uit onze Premium-serie. Deze staat in Haps en is voorzien van een voetbal-kunstgras speelvloer. Vezellengte 40 mm. Met ingelegde belijningen.
Pannakooi Premium+  Het betreft een zogenaamde +uitvoering. Dit betekent dat we de staander ipv hart op hart 2.5 meter op 125 cm van elkaar geplaatst hebben. Hierdoor onstaat er een zeer stijve en geluidsarme constructie, die absoluut een stootje kan hebben. Boven dien zijn de lange zijden voorzien van ons speciaal gezette leunprofiel. Absoluut een top-court, een veld waar ze bij de Hapse Boys, jarenlang onbezorgd plezier van hebben.
Ook voor pannavelden en pannakooien geldt, dat onze Premium-serie absoluut de beste koop is.


De opgeleverde pannakooi Premium+ bij de Hapse Boys Lange wanden 1 meter hoog en de korte wanden 2 meter hoog.


Voor de toegang van een pannaveld heeft u de keuze uit een overstap, een inloopsluis en de afgebeelde toegangspoortjes, waar de Hapse Boys voor gekozen hebben. 3:
De komende week gaan we verder met deze voetbalkooi en zodra deze gereed is zullen we u de afbeeldingen niet onthouden.
Wederom een veld uit onze Premium-serie. Deze keer met de achterwanden 3 meter hoog, in de hoeken op de lange wanden 2 meter en dan aflopend naar 1 meter hoog. De voetbaldoelen 2.5 x 2 meter.


Voetbalkooi Premium in aanbouw


En dan gaan we op naar de volgende, indien u ook interesse heeft, neem dan rustig vrijblijvend contact met ons op. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en we staan u graag te woord. Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.

SKWshop.nl - De sterkste in pannakooi en voetbalkooi op maat!
Snelle vrijblijvend offertes en altijd gratis advies!


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
En hebben we afgelopen deze overdekte pannakooi nog opgeleverd.Alle wanden 3 meter hoog en een net van geknoopt Pe.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten