zondag 31 mei 2020

Tribunes - tribunebouw

Tribune Olympia in aanbouw. Lengte 28 meter. Deze tribune staat c.a. 1 meter boven het maaiveld, zodat iedereen het volledige veld goed kan overzien.

De sport-tribunes van SKWshop

Ook hiervoor geldt dat we veel mogelijkheden hebben. Van eenvoudige verhoogde zitbank voor tennisaccommodaties tot grote overdekte tribunes. Een tribune, groot of klein is absoluut een aanwinst voor iedere sportvereniging. Ideaal om met uw sponsoren en supporters de wedstrijd te bekijken.

Voor onze grote overdekte tribunes, model Olympia en Alto geldt dat deze modulair opgebouwd zijn.
Modules met een lengte van 4 meter. En beide leverbaar vanaf een l;engte van 12 meter. Theoretisch kan 8 meter ook, maar dan wordt optisch een soort "blokkendoos" en is gewoon visueel niet mooi.
Dat is de reden dat we deze vanaf lengtes van 12 meter leveren.

Voor al onze tribunes geldt, groot of klein, dat we deze kunnen leveren als bouwpakket en desgewenst de volledige installatie voor u verzorgen.Onze mini-tribune, leverbaar met 2, 3 en 4 zitrijen. Leverbaar met kuipstoelen in uw clubkleuren. Lengtes vanaf 6 meter. Een verrassend voordelige sport tribune.

Onze verhoogde zitbanken met een lengte van 3 meter. Deze is erg populair bij tennisverenigingen. Door de hoogte een uitstekend zicht op de wedstrijd (het veld).


We hebben op dit moment al weer 2 in mooie opdrachten in de planning staan. Beide een tribune model Alto. Grote overdekte tribunes, die op het maaiveld staan. 1 in Groningen en 1 bij onze zuiderburen.


Tribune Alto afgebeeld met een lengte van 12 meter. Voorzien van groen kuipstoelen. Voor deze tribune en de bovenaan dit blog afgebeelde model Olympia, geldt dat ze ook met FSC-hard houten zittingen leverbaar zijn ipv zitjes.


Interesse?
Neem dan rustig vrijblijvend contact op, we informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen. In de meeste gevallen zullen u die aangenaam verrassen. Voor alle tribunes van SKWshop geldt dat duurzaamheid en betaalbaarheid op een mooie manier samen komen.De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.


www.skwshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
info@skwshop.nl
Tribune Olympia lengte 28 meter, uitgevoerd met de eerder benoemde FSC hard houten zittingen.
Hoog en droog de wedstrijd bekijken :-) 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten