zondag 26 juli 2020

Tribunes en tribunebouw

Tribune model Olympia, lengte 20 meter


Tribunes en tribunebouw
Ook voor een tribune is SKWshop het juiste adres, of het nu gaat om een overdekte tribune, of een modulaire mini -tribune. Altijd wel een passende oplossing voor uw vraagstuk. Samen met uw supporters en sponsoren hoog en droog de wedstrijd bekijken. Een tribune is voor iedere sportaccommodatie en aanwinst, of het nu om klein of groot gaat.


Overdekte tribunes
Als het gaat om overdekte tribunes, hebben we twee mogelijkheden:

1. De hierboven afgebeelde tribune model Olympia. Deze tribune staat c.a. 1 meter boven het maaiveld (de 1e zit-rij). Leverbaar vanaf een lengte van 12 meter = 104 zit-plekken. Deze kan iedere keer verlengd worden met 4 meter. Voor de zittingen kunt u kiezen uit kuipzitjes in (club)kleuren of FSC=hardhouten zittingen)

2. Tribune model Alto, in principe dezelfde tribune als model Olympia, alleen staat deze op het maaiveld, niet verhoogd). Ook deze leveren we vanaf een lengte van 12 meter. En ook hier kunt u kiezen voor kuipzitjes of FSC-hardhout.


Tribune Alto met een lengte van 12 meter


Installatie/montage
Hiervoor geldt dat wij dit voor u kunnen doen, maar u kunt ook geld besparen door de bouw zelf uit te voeren, al dan niet met bouwbegeleiding van ons. U ontvangt van ons alle tekeningen en berekeningen.


Tribune Olympia, lengte 28 meter

Op dit moment zitten we in de voorbereidingen voor al weer twee van deze tribunes. Een tribune Olympia (Tricht) en een tribune Alto (Groningen).


Mini tribunes
Maar ook voor mini-tribunes kunt u bij ons terecht. Voordelige en zeer duurzame mini-tribunes, leverbaar met 2, 3 of 4 zitrijen. Ook voor deze geldt, geleverd als bouwpakket of voor u geïnstalleerd.


Mini tribune, hier uitgevoerd met drie zitrijenEen eenvoudige verhoogde zitbank voor uw tennisaccommodatie
Ook dat hebben we in ons assortiment, aluminium zitbanken voor langs de tennisbanen. Lengte 3 meter en verhoogd, zodat uw toeschouwers een uitstekende kijk op het veld en de lijnen hebben.
Verrassen voordelig en bijzonder degelijk en duurzaam.

Verhoogde tennisbanken, ideaal langs de lijn

Indoor tribunes..
Dan hebben we onze tribune model Montreal, leverbaar met 3 t/m 6 zit-rijen. Ook voor deze geldt, als bouwpakket, of voor u geïnstalleerd.

Tribune model Montreal uitgevoerd met 4 zitrijen.


U ziet het, zeer veel mogelijkheden en als u onze website bezoekt, komt u nog een mobiele evenementen-tribune tegen en een 10 meter lange overdekte tribune model Sienna.

Dit blog is geschreven om u een aantal van onze mogelijkheden en vluchtig te laten zien, als u op de links klikt, kunt u uitgebreidere informatie vinden, maar u kunt ook altijd bellen of mailen, we informeren u graag. En hier kunt u op de link klikken voor een overzicht van al onze tribunes :-)


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offerte en al;tijd gratis advies :-)


SKWshop.nl - Buiten de sterkste

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten