zaterdag 10 oktober 2020

Fietsoverkapping model Laura

 

Onze fietsoverkapping - overdekte fietsenstalling model Laura in de enkelzijdige uitvoering


Rijwieloverkappingen
Droog fietsparkeren (en ook scooters en motoren natuurlijk). Daarvoor bent u bij SKWShop aan het juiste adres. Van zeer voordelige standaardoplossingen tot fraai design en dat alles voor zeer concurrerende prijzen. Fietsoverkappingen voor ieder smaak en ieder budget!


Fietsoverkapping model Laura
Deze keer zetten we onze fietsoverkapping model Laura in de schijnwerpers. Een bijzonder fraai vormgegeven overkapping, welke leverbaar is vanaf een lengte van 3.1 meter. In een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering.

De basis bestaat uit zware ronde staanders en het dak-frame (spanten) uit laser gesneden staal
Voor de dakafwerking heeft u de keuze uit helder uv-bestending slagvast polycarbonaat met een dikte van maar liefst 4mm. of kanaalplaat semi-transparant met een dikte van 6mm.

Kleuren:
De ijzerdelen zijn verzinkt en kunnen naar keuze in bijna iedere ral kleur gepoedercoat worden, zodat u uw overkapping naadloos bij uw smaak of huisstijl kunt laten aansluiten.

Fietsenrekken:
Het leuke van deze fietsoverkapping is dat deze desgewenst met geïntegreerde fietsenrekken geleverd kan worden. Maar u kunt natuurlijk ook voor een ander fietsenrek kiezen, we hebben een zeer ruim assortiment/


De dubbelzijdige uitvoering van deze fietsoverkapping met een lengte van 3100mm en de genoemde geïntegreerde fietsenrekken.


Hemelwaterafvoer:
De afwatering loopt door de zware staanders en spuwers boven het maaiveld.

Montage:
U kunt hierbij kiezen voor levering als bouwpakket, maar ook wij verzorgen met plezier de fundering en plaatsing van uw overkapping. 

Een 18.8 meter lange uitvoering van deze fraaie overdekte fietsenstalling, uitgevoerd met onze fietsenrekken uit de Spirit Steel lijn. Prachtig toch?

Verder hebben we deze week niet zoveel te melden, gewoon een beetje extra aandacht voor fietsoverkapping Laura. Prachtig design, diverse lengtes leverbaar en in een ral kleur van uw keuze.
En....voor een verrassend scherpe prijs.

Als het ook gewoon mooi mag zijn!
Zie voor ons gehele assortiment > fietsoverkappingen op de site van SKWshop De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten. Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Nog zo'n fraaie blikvanger uit ons ruime assortiment. Fietsoverkapping Model City, ook deze is in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering leverbaar. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten