woensdag 30 juni 2021

Voetbalkooien met basketbal

 

Overdekte voetbalkooi model Premium met basketbal en als speelvloer een Granuplast rolcoating (blauw) met witte voetbalbelijning en basketbalbelijning (geel).  Afgelopen week opgeleverd.

SKWshop, nog altijd de sterkste in voetbalkooi en pannakooi op maat als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat. Bijna iedere afmeting en wandhoogte mogelijk. 
De Premium-serie voetbalkooien, waar we nog altijd zonder probleem de laagste prijsgarantie op durven geven als het om een gelijkwaardig product gaat.

Opgebouwd uit Securitystaanders met kunststof scheiding tussen de metalen delen en voor de wanden volbad verzinkte staalmatten, waar we maar liefst 20 jaar garantie tegen doorroesten op geven (behalve bij plaatsing direct aan de kust).


Voetbal- basketbalcombinaties
In tegenstelling tot veel andere aanbieders maken wij voornamelijk gebruik van volledig gelaste units, waardoor deze jarenlang meegaan en bovendien geluidsarm zijn, net als de rooster basketbalborden die we toepassen. Voetbalkooien en pannakooien waar u jarenlang plezier van heeft.


Voetbalkooi met basketbal, hier ziet u een volledig gelaste unit met doelen van 2.5 x 2m met daarboven een wit rooster basketbalbord. De tegelvloer hebben we belijnd met voetbal, basketbal en volleybalbelijningen. Ook deze hebben we afgelopen week opgeleverd. Deze voetbalkooi laat zien dat een goed gelegde tegelvloer een uitstekende speelvloer is, duurzaam, voordelig en nauwelijks onderhoud.


Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies
Indien u geïnteresseerd bent in een pannakooi of voetbalkooi of gewoon nieuwsgierig, neem dan rustig vrijblijvend contact met ons op. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en we staan u graag te woord. Voor ieder budget en ieder plein een passende oplossing!


Voetbalkooi Premium in Amsterdam


Overdekte pannakooi met basketbal uit onze Premiumserie


SKWshop, een passie voor plein en straatsporten
Ieder kind in Nederland heeft recht om gratis te kunnen sporten en spelen. Goed voor de gezondheid, goed voor de sociale ontwikkeling en integratie.
Daarom proberen wij onze prijzen laag te houden op dit gedeelte van ons zeer ruime assortiment. Of het nu om een grote voetbalkooi gaat of een paar losse doeltjes of een basketbalpaal, buitenspelen is gezond en geeft bovendien veel plezier voor jong en oud.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.
Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi- openbare ruimtes.

www.skwshop.nl - Buiten de sterkste

T: 0031(0)502806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten