maandag 11 oktober 2021

Tribunebouw

 


Hoog en droog de wedstrijd bekijken met uw supporters en sponsoren?

Dan bent u bij SKWshop aan het juiste adres. We leveren tribunes van groot tot klein. Voor ieder vraagstuk en ieder budget bieden we wel een oplossing. Zo hebben we net weer een fraai tribune uit onze Replay-serie opgeleverd in Zwijndrecht (Be).

De Replayserie is een tribune opgebouwd uit segmenten van 4 meter. Deze is al leverbaar vanaf een lengte van 12 meter. 8 meter zou ook kunnen, maar dan is het optisch een beetje een blokkendoos... In Zwijndrecht hebben ze gekozen voor FSC hardhouten zittingen, maar we kunnen deze tribunes ook leveren met kuip[stoeltjes in uw (club) kleuren. Deze tribune biedt plaats aan ca 104 toeschouwers. Absoluut een aanwinst voor iedere sportaccommodatie.

Het mooie van deze tribuneserie (dit geldt ook voor onze Live-serie) is dat we deze als bouwpakket kunnen leveren, waardoor u veel geld kunt besparen. 


Zijaanzicht van deze fraaie tribune. Geplaatst op een betonplaat. Een aanwinst voor iedere sportaccommodatie.Tribune Live

Deze is in principe hetzelfde als de Replayserie, alleen staat deze ca 1 meter boven het maaiveld, waardoor er bijvoorbeeld ook dug-outs voor de tribune kunnen staan en iedereen een goed overzicht op het veld of op de baan houdt. En.. kunt u kiezen voor een deur in de onderbouw, waardoor er opslagruimte ontstaat. Ook deze is leverbaar vanaf een lengte van 12 meter, die iedere keer met 4 meter verlengd kan worden.


Onze Tribune Live met een lengte van 20 meter in Roosendaal
Nog veel meer mogelijkheden

Maar ook voor niet overdekte tribunes bent u bij ons aan het juiste adres. Leverbaar met 2 zitrijen tot 5 zitrijen. Als bouwpakket geleverd of volledig door ons geïnstalleerd. Aan u de keuze. 
De lengte is bijna onbeperkt. En net als voor al onze tribunes, leverbaar met zitkuipjes in uw (club) kleuren. Onze modulaire mini tribune. Hier uitgevoerd met blauwe zitjes en 5 zitrijen.
Onze mini tribune met 3 zitrijen geplaatst onder een door de vereniging gebouwd afdak en zitjes in het geel en in het zwart. 


Indien u geïnteresseerd bent of gewoon nieuwsgierig, bezoek dan de website van SKWShop.nl > tribunes. Hier vindt u al onze mogelijkheden. 

Maart bellen of mailen kan ook, we informeren u graag en vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-)

SKWShop.nl - Ook voor tribunebouw het juiste adres


0031(0)502801970
M: info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten