dinsdag 29 november 2022

Pannakooien

 

Pannakooi Match diverse uitvoeringen leverbaar

SKWshop uit Groningen de sterkste in pannaveld en pannakooi op maat. Van standaard oplossingen tot maatwerk. Installatie door heel Nederland en België voor messcherpe prijzen. 
Onze beste koop is nog altijd de Premiumserie. Opgebouwd met Securitystaanders en volbad verzinkte staalmatten, bijna iedere afmeting en wandhoogte mogelijk. Duurzaam veilig spelen en sporten voor uw jeugd. We denken met u mee van begin tot eind en ons advies is altijd gratis.

Laagste prijsgarantie!
Op deze serie durven we net als op de hierboven afgebeelde pannakooi Match zonder probleem de laagste prijsgarantie te geven voor een gelijkwaardig product.

Enkele voorbeelden uit onze Premiumserie pannavelden en pannakooien:

Pannakooi Premium met iets hogere wanden en voetbaldoelen met basketbal. Volledig gelast units.

Pannakooi Premium met kunstgras en frisse gele doeltjes

Overdekte pannakooi met deur


Geluids- en vandalisme-arm!
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze Premium-serie, geluids- en vandalisme-arme pannakooien.
Voor al onze mogelijkheden bezoek onze website en ook voor grotere voetbalkooien bent u bij ons aan het juiste adres. 


Grote voetbalkooi uit onze Premium-serie met kunstgras speelvloer en basketbal

Op het doorroesten durven we maar liefst 20 jaar garantie te geven en als er iets aan de hand is buiten de garantie om, dat kunnen onze klanten bevestigen, doen wij vaak niet moeilijke en repareren dan gratis of tegen kostprijs uw pannakooi. We hebben namelijk op0p dit vlak een naam hoog te houden en geen betere reclame dan tevreden klanten.

Pannakooi Match
Ook dit is een product van eigen fabricaat, waarmee we moeiteloos met iedereen de concurrentie aan gaan. Boven aan dit blog een uitvoering met een afwijkende wandhoogte, maar standaard leveren we deze met een diameter van 6 meter, doelen 1.5 x 0.75m en wanden van 75cm hoog. En dit is tevens het officiële wedstrijdformaat.

Deze is geschikt als mobiele pannakooi voor evenementen e.d, maar ook zeer geschikt voor permanente plaatsing op uw school of speelplein.


De standaard uitvoering van pannaveld Match, deze is voor f FC Groningen in de Maatschappij geproduceerd.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!


Top aanbieding!

Onze overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping model BF1000. Leverbaar vanaf 3 meter, in een verzinkte uitvoering of in een RAL kleur naar keuze. Inclusief transport, fundering en montage.


Al voor 2.595,00 ex btw

Deze fraaie fietsoverkapping is onbeperkt uitbreidbaar en afgewerkt met 2-zijdig uv-bestending slagvast transparant polycarbonaat.


Fietsoverkapping model BF1000, lengte 3 meter gecoat ral 9005 (diepzwart)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten