woensdag 29 maart 2023

Boombanken

 

Boombank model Carin, elegant en eenvoudig. Een aanwinst voor het buitenbeeld en een uitstekende bescherming van uw boom.


Boombanken, ook dan is SKWshop het juiste adres. Een ruim assortiment boombanken voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Vierkante en ronde boombanken, boombanken met hout, van staal, rvs en massief kunststof.

Diverse uitvoeringen en diameters en voor de meeste boombanken geldt ook afwijkende maten mogelijk.
Een boombank is een ideale zitgelegenheid in de openbare ruimte, u kunt in de zomer, heerlijk in een natuurlijk schaduw zitten.


Onze ronde boombank model Yvar, een fraaie hout- en staal-combinatie. Met diverse houtsoorten leverbaar en voor de stalen delen, het frame en de rugleuning geldt in bijna iedere ral kleur.


Met of zonder leuning
Of u een boombank met of zonder leuning mooi vindt is smaak gebonden, wel is het zo dat een boombank met rugleuning natuurlijk meer zitcomfort geeft.
Boombank model Radiano zonde rugleuning met zitting van FSC hardhout> Het frame gepoedercoat in antraciet ral 7016. Minimalisme op zijn mooist.

 


Of wat dacht u van deze, fraaie zitcombinaties met plantenbak (boombank) ideaal op pleinen die af en toe vrij gemaakt moeten worden voor evenementen, of omdat u deze gewoon mooi vindt.


Montage van uw boombank
Ons montageteam staat voor u klaar, we ontzorgen u graag. 

Een boombank kopen?
Houdt er dan rekening mee dat hout op den duur vuil en water aantrekt. Een gepoedercoate bank nauwelijks en zeker als u een boombank met een gearde polyester coating neemt, dan krijgen vuil en water nauwelijks vat op de boombank. En dit geldt helemaal voor een boombank van massief regenereraat. Deze zijn graffittiproof, rot en splintervrij. En zijn deze geproduceerd van 100% regeneraat en zelf ook weer voor 100% recyclebaar. Dus ook nog eens goed voor het milieu.


Nog een afbeelding van deze fraaie vrijstaande zit-plantenbakcombinatie, voorzien van verzinkte binnenbak.

SKWshop, sterk in park- en straatmeubilair. Altijd gratis advies, we informeren u graag.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Plein en straatsporten?

We zijn ook zeer sterk in plein en straatsport attributen, zo hebben we in Genk weer een mooie uitvoering van onze pannakooi Match wedstrijdformaat geleverd. Deze keer met wanden van 1.5m hoog, gecoat in zwart en geel. Omdat we deze speciaal op maat gemaakt hebben, laten we deze toch even zien. Diameter 6 meter en doeltjes 1.5 x 0.75m

Een pannakooi kopen, een zeer ruim assortiment. Met kunstgras, met basketbal en meer. 
Op onze Premiumserie geven we nog altijd de laagste prijsgarantie net als op onze hieronder afgebeelde pannakooi Match-serie. Beste koop pannakooien! Vergelijkt u zelf! 


Pannakooi Match, slechts 1 van de vele mogelijkheden. Geen opmerkingen:

Een reactie posten